Αρχική » Ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι για να Ζεστάνει την Καρδιά
Μουσικά Νέα

Ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι για να Ζεστάνει την Καρδιά

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το νέο single της καλλιτέχνιδος και στιχουργού Katherine Filippeos ήρθε ακριβώς στη στιγμή που έπρεπε για να δώσει μία θετική και ελπιδοφόρα νότα για την περίοδο των εορτών. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “King of Kings” και κυκλοφορεί από την Odeon Records.
Η Κάθριν, η οποία είναι διπλωματούχος Α.R.C.T του Royal Conservatory of Music, έχει γράψει τραγούδια για την ίδια αλλά και για άλλους καλλιτέχνες τα οποία έχουν μπει στα charts της Βόρειας Αμερικής συμπεριλαμβανομένου του Billboard. Αυτή η κυκλοφορία είναι μία εντυπωσιακή οικογενειακή συνεργασία. Το τραγούδι έγραψαν η Κάθριν μαζί με τον πατέρα της Κώστα Φιλιππαίο, γνωστό για την σύνθεση του μουσικού θέματος της τηλεοπτικής ταινίας “Honor Thy Father” του CBC. Ο κος Φιλιππαίος έκανε την παραγωγή μαζί με τον αδερφό της Κάθριν, Chris Phillips, ο οποίος είναι παραγωγός χρυσών και πλατινένιων δίσκων.
Ένα τέλειο τραγούδι για οποιαδήποτε χριστουγεννιάτικη συλλογή, “King of Kings” είναι διαθέσιμο σε όλες τις digital πλατφόρμες και σίγουρα θα ζεστάνει τις καρδιές πολλών αυτές της γιορτές…
Δείτε το βίντεο :

Recent Comments