Αρχική » Ανδρέας Λάμπρου – Εγώ
Ελληνικές Κυκλοφορίες

Ανδρέας Λάμπρου – Εγώ

Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και Video Clip με τίτλο «Εγώ» σε στίχους και μουσική του ίδιου. Ένα pop-rock κομμάτι με αναφορές στη δεκαετία του 80, προσαρμοσμένο όμως στα σημερινά μουσικά δεδομένα, με πολύ δυνατή μελωδία και ισχυρό στιχουργικό μνήμα!

Τη σκηνοθεσία του Video Clip έχει κάνει ο Θάνος Λυμπερόπουλος, τη φωτογραφία ο  Γιάννης Μαργετουσάκης, το makeup η Ελεάνα Δημοπούλου, τα μαλλιά ο Σεραφείμ Χατζηηλιάδης, το styling ο Κωνσταντίνος Μητροβγένης, το logo τίτλων ο Αχιλλέας Γκατσόπουλος ενώ το concept είναι του Ανδρέα Λάμπρου. Η όλη ιδέα του music video βασίζεται πάνω σε μεταμορφώσεις! Ο τραγουδοποιός μεταμορφώνετε σε 9 από τους μεγαλύτερους, σπουδαιότερους και πιο χαρακτηριστικούς star της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που δεν είναι άλλοι από τους: Michael Jackson, Elvis Presley, Freddie Mercury, Elton John, Alice Cooper, David Bowie, Bon Jovi, Marilyn Manson και Keith Flint (Prodigy). Καλή θέαση…

Ο Ανδρέας Λάμπρου έχει γράψει τραγούδια για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την διαφήμιση, αλλά και σε σπουδαίους ερμηνευτές όπως Νταλάρας, Βιτάλη, Μητσιάς, Γαλάνη, Παπακωνσταντίνου, Πρωτοψάλτη κ.α.

Δείτε το Video Clip εδώ: 

Στίχοι:
 Εσύ είσαι για μένα το τέλος κι η αρχή
 Είσαι το λάθος που με προκαλεί
 Μες τη ζωή μου το κάθε λεπτό
 Το πιο κρυφό μυστικό
 Εσύ είσαι για μένα μεγάλη πληγή
 Είσαι το πάθος που μέσα μου ζει
 Κι αν δεν πιστεύεις τι νοιώθω εγώ
 Μ’ ένα ρεφρέν θα στο πω…
 Εγώ για σένα υπάρχω
Για σένανε ζω
 Για σένα αναπνέω
 Εγώ για σένα υπάρχω
 Και αν δε σε δω
 Τότε καταρρέω
 Εσύ είσαι για μένα η γη κι ο ουρανός
 Είσαι στο τέλος του τούνελ το φως
 Κι αν δεν πιστεύεις τι νοιώθω εγώ
 Τότε για άκου και αυτό…
 Μες τις φλέβες μου είσαι αίμα
 Και στα μάτια μου το θέμα
 Το οξυγόνο που ανασαίνω
 Το φιλί που περιμένω…

Recent Comments