Αρχική » Αντώνης Οικονόμου – single «Στο υπογράφω»
Ελληνικές Κυκλοφορίες

Αντώνης Οικονόμου – single «Στο υπογράφω»

Γεννημένος στο Παραλίμνι της Αμμοχώστου ο τραγουδοποιός Αντώνης Οικονόμου, συνεχίζει εδώ και πολλά χρόνια να μας προσφέρει υπέροχα τραγούδια τα οποία είναι δημιουργίες δικές του, αλλά και συνεργασίες με γνωστούς και καταξιωμένους δημιουργούς.

Μετά από μια σειρά κυκλοφοριών singles, όπως τα «Είναι η αγάπη εκδρομή», «Άι στα κομμάτια», «Όπου κι αν γυρνάς» και «Δυόμισι χρόνια», οι τελευταίες του κυκλοφορίες είναι η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «Λευκό χαρτί» που φέρει την υπογραφή των Χρήστου Νικολόπουλου, Λίας Βίσση, Βίκης Γεροθόδωρου καθώς και το single «Ο παπαγάλος», σε στίχους και  μουσική δικούς του και παραγωγή του Ρουσσέτου Δημητρόγλου των 15-50, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Παντελή Παντελίδη.

Σας παρουσιάζουμε το τραγούδι «Στο υπογράφω»

Στίχοι – Μουσική : Αντώνης Οικονόμου

Παραγωγή: Αντώνης Οικονόμου, Δημήτρης Ζαχαρίου – Studio Nuevo

Ηλεκτρική κιθάρα: Κωνσταντίνος Κακούσιας

Δείτε το official lyric video του τραγουδιού εδώ


BIOGRAFIKO
Ο Αντώνης Οικονόμου γεννήθηκε στο Παραλίμνι της επαρχίας Αμμοχώστου το 1988.
Ασχολείται με την κιθάρα και το τραγούδι εδώ και 18 χρόνια.
Παράλληλα με τις σπουδές του στην διοίκηση επιχειρήσεων, τα τελευταία τέσσερα κάνει μαθήματα φωνητικής δίπλα στη Λία Βίσση.
Έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ασχολούμενος επαγγελματικά με το τραγούδι τα τελευταία δύο χρόνια.
Ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Είναι η αγάπη εκδρομή», με το οποίο ξεκίνησε να μας παρουσιάζει την προσωπική του δουλειά. Μετά ακολούθησαν αρκετά τραγούδια όπως το «Άι στα κομμάτια», «Όπου κι αν γυρνάς» και το «Δυόμισι χρόνια».
Oι τελευταίες του κυκλοφορίες είναι ο δίσκος «Λευκό χαρτί» με την υπογραφή των Χρήστου Νικολόπουλου, Λίας Βίσση, Βίκης Γεροθόδωρου κ.α. από την Αυλός Recordsπου κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και σε επιλεγμένα καταστήματα από την “MINOS-EMI”, καθώς και το single «Θα μ ερωτευθείς – Ο παπαγάλος», σε στίχους, μουσική δικούς του και παραγωγή του Ρουσσέτου Δημητρόγλου των 15-50, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Παντελή Παντελίδη.
https://www.facebook.com/AntonisEconomouOfficial
https://www.youtube.com/channel/UCblNMUpw5KW6DGzK04MHjYQ

Recent Comments