Αρχική » Αστική κομψότητα και πολυτέλεια στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!
Event

Αστική κομψότητα και πολυτέλεια στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

To πολυτελές MonAsty Autograph Collection by Marriott International, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο με διεθνές εμπορικό σήμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το χαρακτηριστικό του design και οι in-hotel προτάσεις γαστρονομίας και διασκέδασης που ακολουθούν την τάση της διεθνούς high-end ξενοδοχειακής σκηνής, το καθιστά τον απόλυτο προορισμό διαμονής. Το MonAsty, βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, και σε απόσταση αναπνοής από το Θερμαϊκό κόλπο.

Πολύ πρόσφατα επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο γνωστές προσωπικότητες, ανάμεσα τους η φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου, οι fashion bloggers Χρυσάνθη Κουρούπη, Στέλλα Μέλιγκαν και Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα, οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λένα Δροσάκη, Γιάννης Αθητάκης, και ο εικαστικός Γιώργος Μπόυνιας. To εστιατόριο Botargo στο ισόγειο του ξενοδοχείου φιλοξένησε τους καλεσμένους σε ένα private dining όπου το μενού εμπνεύστηκε ο αναγνωρισμένος chef Γιώργος Στυλιανουδάκης και επιμελήθηκε ο chef Κωνσταντίνος Μποβιάτσης, ενώ την κάρτα των γλυκών σχεδίασε και επιμελήθηκε το Εxereton. Στην συνέχεια ακολούθησε concept party στο Samite Gastro Bar, που υπογράφει το Apallou Group, με τον τραγουδιστή Αντώνη Δόμινο aka Dominos να διασκεδάζει του παρευρισκόμενους.

Το MonAsty, Autograph Collection  αποτελεί έναν νέο προορισμό φιλοξενίας και διασκέδασης που αποτυπώνει όλο τον χαρακτήρα της πόλης της Θεσσαλονίκης. Μια μοναδική εμπειρία που ενώνει όλα τα στοιχεία του αξιοσημείωτου παρελθόντος της Θεσσαλονίκης ως πολιτιστικού κέντρου της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με την κομψότητα του παρόντος και του μέλλοντός της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τους:
Κατερίνα Καινούργιου, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου,τον Σπύρο Κολοβό τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα,την Βάγια Χαριζοπούλου, τον Αθανάσιο Πανταζή, την Βασιλική Μπαλιάκα,την Εύα Πετρίδου, τον Ζαχαρία Αλεξίου, την Φύλλις Λαζάκη την Σοφία Παθέκα, την Μαρίνα Βερνίκου,τον Γιώργος Μπούνια,τον Γιάννης Αθητάκη
την Χρυσάνθη Κουρούπη,το ζεύγος Αλέξανδρο Μπουρδούμη με Λένα Δροσάκη την Βασιλική Μπαλιάκα, τον Σπύρο Κολοβό τον Αντώνη Δόμινο aka Dominos,τον Δημήτρης Λυμπερόπουλος, την Στέλλα Μέλιγκαν και πολλούς αλλους !

Recent Comments