Αρχική » Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2: Δεν την… πάτησε ξανά
Αθλητικά

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2: Δεν την… πάτησε ξανά

Με μεστή και ψύχραιμη εμφάνιση στο β' ημίχρονο ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό με 2-0.

Τα… φίδια του προηγούμενου αγώνα των δύο ομάδων στη Λεωφόρο άρχισαν να ζώνουν τον Παναθηναϊκό μετά το πρώτο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο με δύο γρήγορα γκολ στην επανάληψη οι «πράσινοι» απέβαλλαν το άγχος και πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι στον Βόλο με σκορ 2-0.

Οι ευκαιρίες δεν έλειπαν για τον ΠΑΟ στο α’ μέρος, ωστόσο η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα (παρά μόνο μια φορά στο 25′ με τον Παλάσιος, η οποία ωστόσο δεν μέτρησε καθώς ο «δράστης» ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ).

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του β’ οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να βρουν στόχο με τον… συνήθη ύποπτο Ιωαννίδη, ενώ ένα 20λεπτο μετά «κλείδωσαν» το τρίποντο με τον έτερο φορ της ομάδας, τον Σπόραρ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 60′.

Πλέον ο Παναθηναϊκός περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena», για να δει αν θα μείνει μόνος πρώτος (σε ενδεχόμενη γκέλα της ΑΕΚ) ή θα συνεχίσει… χέρι με χέρι με τους «κιτρινόμαυρους» στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2

Σκόρερ: 46′ Ιωαννίδης, 65′ Σπόραρ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες κάρτες: 2’ Μεταξάς, 38’ Γκάγκι, 68’ Σιέλης, 81’ Καρτάλης – 35’ Μαντσίνι

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ – Άλχο Πίρινεν Σιέλης Λούνα – Τσοκάνης (46’ λ. τρ. Μπαριέντος) Μεταξάς (82’ Οικονομόπουλος) Γκάγκι (67’ Αρούνα Σι) – Τσιρίνος (67’ Πιρές) Ντέλετιτς (79’ Καρτάλης) Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας Σάρλια Μάγκνουσον Χουάνκαρ (74’ Πούχατς) – Τσέριν (68’ Τσοκάι) Ρούμπεν – Παλάσιος (60’ Μπερνάρ) Βέρμπιτς (69’ Κλεϊνχέισλερ) Μαντσίνι – Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments