Αρχική » Γλυκά Νερά: Η ώρα της Δικαιοσύνης για τον δολοφόνο της Καρολάιν
Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η ώρα της Δικαιοσύνης για τον δολοφόνο της Καρολάιν

Στην… κακιά ώρα και σε ένα έγκλημα πάθους κι όχι προμελετημένο και σε απόλυτη ηρεμία, θα στηριχθεί η θεωρία του δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος θα βρεθεί τις επόμενες ώρες ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι περισσότερο απ’ όσα είπε και απ’ όσα έχουν αποκαλυφθεί.

Αναμένεται μάλιστα εμμέσως να ρίξει το βάρος στη δολοφονημένη σύζυγό του και στην ψυχολογική της αστάθεια που οδηγούσε σε συνεχείς καυγάδες. Αν και θα δηλώσει μετανοιωμένος και θα πει πόσο αγαπούσε την 20χρονη καθώς και το μόλις 11 μηνών παιδί τους, η υπερασπιστική του γραμμή θα κινηθεί στο να πείσει ότι δεν ήταν έγκλημα εκ προμελέτης.

Και κυρίως, θα επαναλάβει ότι «η επιθετικότητα της Καρολάιν» απέναντι στον ίδιο, αλλά ακόμη περισσότερο απέναντι στο 11 μηνών μωρό της, τον έκαναν να χάσει τον έλεγχο και να κάνει ό,τι έκανε.

Όσο για την επιτυχή επί 37 ημέρες παράσταση που έδωσε, και αυτό το έκανε – όπως επιμένει – για το παιδί του, για να μην μείνει η μικρή Λυδία και χωρίς πατέρα, αφού ο ίδιος προηγουμένως φρόντισε να την αφήσει χωρίς μητέρα.

Ομως, όλος αυτός ο σχεδιασμός, το «στήσιμο» ενός ψεύτικου σκηνικού εγκλήματος, δεν μπορεί παρά να έγινε σε πλήρη ηρεμία. Οπως και ότι επί 37 ημέρες κορόιδευε τους πάντες.

Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκισή του, κάτι που μπορεί να μη γίνει σήμερα, ειδικά αν οι δικηγόροι του ζητήσουν προθεσμία για να λάβουν γνώση κι άλλων στοιχείων της δικογραφίας. Μια προφυλάκιση που ενδεχομένως να γίνει τις επόμενες ημέρες με προορισμό κατά πάσα πιθανότητα τον Κορυδαλλό.

Σίγουρα οι δικαστές δεν αποφασίζουν με βάση την άποψη που διαμορφώνει η κοινωνία, αλλά με βάση τα στοιχεία που έχουν. Ομως, τα στοιχεία είναι συντριπτικά, ειδικά όλα όσα έχουν γίνει εκείνες τις δραματικές ώρες, πριν από 40 ημέρες.

Και ειδικά ο πνιγμός επί 5 λεπτά της γυναίκας του δείχνει ότι ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει. Τα 5 λεπτά είναι πολύς χρόνος και η Καρολάιν πέθανε βασανιστικά από τα χέρια του ίδιου της του άνδρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι φωτογραφίες από τη μεζονέτα της φρίκης στα Γλυκά Νερά.

Το παράθυρο

Ένα από τα στοιχεία, ίσως το βασικότερο, είναι το παράθυρο που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να αποδείξει ότι κάποιοι εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού, εικόνα την οποία δίνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, το συγκεκριμένο παράθυρο ήταν σε ανάκληση προκειμένου να φεύγουν οι οσμές από το πλυντήριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, την παραβίαση του παραθύρου έκανε μεταξύ 05:22 με 05:53, όπου φαίνεται να ανεβαίνει ορόφους από την εφαρμογή του κινητού του. 

Η κάμερα

Πρόκειται για το πειστήριο νούμερο 35, και είναι η κάμερα που ο πιλότος ξήλωσε και πέταξε πίσω από τον καναπέ, που καθόταν νωρίτερα με το μωρό. 

Επίσης, φρόντισε να αφαιρέσει την κάρτα μνήμης της κάμερας.

Η τελευταία καταγραφή της κάμερας ήταν στις 00:26 της 11ης Μαΐου. Ωστόσο, η τελευταία επικοινωνία της κάμερας με κάποιον χρήστη που είχε πρόσβαση έγινε στις 01:19. Αυτοί, όμως, οι χρόνοι είναι πλασματικοί, επομένως δε μπορούν οι αρχές να ξέρουν την ακριβή ώρα που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης. 

Το επιτραπέζιο παιχνίδι

Στο σαλόνι ήταν το έπιπλο όπου βρισκόταν η Monopoly. Όπως φαίνεται δεν υπάρχει ιδιαίτερη ακαταστασία, σαν να έχει ψαχτεί ο χώρος από ληστές, ενώ το μόνο πράγμα που είχε βγει από τη θέση του ήταν το επιτραπέζιο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι αυτό ο συζυγοκτόνος ισχυριζόταν ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ τα οποία αφαίρεσαν οι ληστές. 

Η φωτογραφία από το κινητό της Καρολάιν

Την φωτογραφία αυτή τράβηξε η Καρολάιν από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδεόταν στις κάμερες. Στην φωτογραφία φαίνεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να κάθεται στον καναπέ με τη μικρή Λυδία.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, μετά τη διαμάχη του ζευγαριού.

Το στοιχείο αυτό αποτελεί έναν γρίφο για την αστυνομία. 

Πηγή: in.gr

Recent Comments