Αρχική » Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Την πλήρη απαλλαγή Μελισσανίδη πρότεινε ο ερευνητής για την υπόθεση παρεμβάσεων σε εκλογές
Ελλάδα

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Την πλήρη απαλλαγή Μελισσανίδη πρότεινε ο ερευνητής για την υπόθεση παρεμβάσεων σε εκλογές

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Την πλήρη απαλλαγή Μελισσανίδη πρότεινε ο ερευνητής για την υπόθεση παρεμβάσεων σε εκλογές

Την απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη για οποιαδήποτε εμπλοκή του σε σχέση με παρεμβάσεις σε εκλογική διαδικασία, πρότεινε ο ερευνητής της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ, Ανδρέας Αθανασίου.

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσεις που αφορούσε αθέμιτες παρεμβάσεις στις εκλογές διαφόρων ΕΠΣ. Η εισήγηση για ηθική αυτουργία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ μπορεί να ήταν απαλλαχτική, όχι όμως και για άλλους κατηγορούμενους. Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασίου πρότεινε 5έτη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο αι 5ετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τον Γιάννη Παπαδόπουλο, συνεργάτη του Μελισσανίδη.

Η ίδια ποινή προτάθηκε και για τον Νίκο Αυλωνίτη, πρόεδρο Ένωσης ποδοσφαίρου σάλας. Οι συγκεκριμένες ποινές που συνοδεύονται και από πρόστιμο 10.000 ευρώ, αφορά την εμπλοκή τους στις εκλογές της Ενωσης ποδοσφαίρου σάλας, και των Καρδίτσας και Φθιώτιδας. Ελαφύτερες ποινές (1 χρόνος) προτάθηκαν για τους Άγγελο Δανιήλ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαϊας) και Κώστα Ντάσιο (αναπληρωτής ταμίας ΕΣΠ Αχαϊας).

Όσον αφορά την σύνδεση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Γ. Παπαδόπουλο, προτάθηκε επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ, ποινή που απέχει παρασάγγας από την αρχική πρόταση για ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών.

sports.ert.gr.

Το άρθρο Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Την πλήρη απαλλαγή Μελισσανίδη πρότεινε ο ερευνητής για την υπόθεση παρεμβάσεων σε εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Recent Comments