Αρχική » Εύκολα ο Ολυμπιακός Β’ τον αποδυναμωμένο Ηρόδοτο (4-0)
Αθλητικά

Εύκολα ο Ολυμπιακός Β’ τον αποδυναμωμένο Ηρόδοτο (4-0)

Ο Ολυμπιακός Β' κέρδισε εύκολα τον αποδυναμωμένο Ηρόδοτο (4-0) στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Super League 2.

Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Super League 2, ο Ολυμπιακός Β’ κέρδισε πολύ εύκολα τον Ηρόδοτο με 4-0. Οι Κρητικοί του Ηλία Φυντάνη που μετέβησαν από το Ηράκλειο στον Πειραιά με αποστολή μόλις 12 παικτών δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση και οι παίκτες του Γιάννη Οκκά έκαναν ότι ήθελαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας ξεκίνησε με 25 λεπτά καθυστέρηση, καθώς προσκομίστηκαν την τελευταία στιγμή δελτία νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων στον διαιτητή Βάτσιο. Δύο γκολ για τους ερυθρόλευκους πέτυχε ο Βλαχομήτρος (24′, 29′) και από ένα οι Μπα (55′) και Κεραμίδας (71′).

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς για τους ερυθρόλευκους, που ανέβηκαν στην ένατη θέση με 14 βαθμούς, αν και εκκρεμούν οι πιθανές τιμωρίες για τις αποχωρήσεις τους στα ματς με την Καλλιθέα και την Κηφισιά. Στον αντίποδα η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της και παραμένει εγκλωβισμένη στην ζώνη υποβιβασμού, με μόλις τρεις πόντους στο ενεργητικό του στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (56′ Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (72′ Αλ Μασαρί), Μαρίνος (46′ Αργυρίου), Κωστή, Βλαχομήτρος (46′ Μπα), Καράκουτης (56′ Κωστούλας).
Ηρόδοτος: Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Ρόσι, Κριεζίβ, Χαϊκάλης (80′ λ.τ Χαλκιαδάκης), Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν, Πλιάτσικας, Θεοδωράκης.

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments