Αρχική » Η τούρτα της μαμάς Επ31 | Μικρά, αθώα ψέματα
Ελλάδα

Η τούρτα της μαμάς Επ31 | Μικρά, αθώα ψέματα

Και φαινόταν ένα απλό δείπνο! Ο θωμάς θα γνώριζε στους δικούς του την Ξένια, τη «σοβαρή σχέση» των δύο εβδομάδων.

Η γιαγιά Αλεξάνδρα θα ερχόταν αιφνιδιαστικά στη Αθήνα για εξετάσεις και η άφιξή της, εκτός της χαράς, συνοδευόταν και με την ολική αποκατάσταση σε περίοπτη θέση διαφόρων κιτς αντικειμένων δώρων της. Όμως, επειδή σε αυτή τη φαμίλια δεν είναι της τύχης τους γραπτό να φάνε έστω και μια φορά ήρεμα και αβασάνιστα, η Ξένια θα αποκαλυφθεί ότι υπήρξε η πρώην του Κυριάκου -«ελάχιστα» πριν από τη Βέτα- και η Αλεξάνδρα θα ξεσπάσει για τα διάφορα ψέματα που κρύβονται στην ντουλάπα της οικογένειας, αρχή γενομένης των ερωτικών επιλογών του Πάρη! Ολα μπορούν να τα ξεπεράσουν στην οικογένεια Βασίλαινα, εκτός από τα ψέματα -που θα φέρουν σε μια νύχτα την ολική καταστροφή…

Σενάριo: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη
Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
Δ/νση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης
Οργάνωση παραγωγής: Ευάγγελος Μαυρογιάννης
Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου).

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου και η Μαρία Γεωργιάδου στον ρόλο της Βάσως, μάνας της Βέτας. Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσώκος (Γιάγκος), Τριαντάφυλλος Δελής (Ντέμι), Έφη Παπαθεοδώρου (Τασώ)

Το άρθρο Η τούρτα της μαμάς Επ31 | Μικρά, αθώα ψέματα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Recent Comments