Αρχική » Η Illegal Mind ανακοινώνει το νέο single “Turning Back” τον Δεκέμβριο
Ξένες Κυκλοφορίες

Η Illegal Mind ανακοινώνει το νέο single “Turning Back” τον Δεκέμβριο

Το Illegal Mind είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό εναλλακτικό μέταλ συγκρότημα από το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, που δημιουργήθηκε το 2018. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του EP “Forbidden Content” το 2020 και αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει το νέο του EP. Το πρώτο σινγκλ “Turning Back” θα κυκλοφορήσει στις 30 Δεκεμβρίου 2022.

“Πιστεύουμε ότι το “Turning Back” είναι πιο βαρύ από τις προηγούμενες κυκλοφορίες, εμπνευσμένο μουσικά από τους Refused, Limp Bizkit και Linkin Park(;). Το τραγούδι εμπνεύστηκε από την πρώην κοπέλα του Maxx, όταν παρατήρησε ότι βασικά γυρίζει πίσω στις προηγούμενες σκέψεις και πράξεις, που συνήθιζε. Πάντα επιστρέφουμε στον προηγούμενο εαυτό μας, όσες φορές κι αν προσπαθούμε να αλλάξουμε, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι τόσο καλό για εμάς. Αλλά συνήθως δεν το χρειαζόμαστε, για κανέναν, ειδικά αν μας κάνει να νιώθουμε απαίσια. Επιστρέφουμε σε αυτό που κάναμε, είναι επίσης η απόφαση να ηχογραφήσουμε το άλμπουμ όπως παλιά, DIY, από την άνεση του δικού μας στούντιο!” – λέει η μπάντα.

Το “Turning Back” θα κυκλοφορήσει στις 30 Δεκεμβρίου 2022, σε όλες τις υπηρεσίες ροής και θα είναι επίσης διαθέσιμο για λήψη στο BandCamp. Ακολουθήστε τα κοινωνικά τους μηνύματα και ακούστε το προηγούμενο EP – Απαγορευμένο περιεχόμενο του Illegal Mind εδώ: https://linktr.ee/illegalmind

Recent Comments