Αρχική » Κακοποίηση 4χρονου – Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο νηπιαγωγός – Τι αναφέρει η δικηγόρος του
Ελλάδα

Κακοποίηση 4χρονου – Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο νηπιαγωγός – Τι αναφέρει η δικηγόρος του

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία ότι νηπιαγωγός κακοποίησε 4χρονο παιδί μέσα στο σχολείο. Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες. Όπως αναφέρει η δικηγόρος του, πρόκειται για έναν πόλεμο εντυπώσεων εκ μέρους της οικογένειας του ανήλικου που έχει πάρει ανθρωποφαγικές διαστάσεις τις τελευταίες ώρες.

Αναλυτικά αναφέρει: “Όσα κατατίθενται από τους γονείς του παιδιού είναι ψευδή και έχουν καταρριφθεί από την πρώτη ημέρα με βάση την ιατροδικαστική έκθεση που διενεργήθηκε προανακριτικά υπό την εποπτεία του Εθνικου και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με βάση το πόρισμα αυτό δεν προέκυψε καμία ένδειξη (πολλώ δε μάλλον απόδειξη) άσκησης σεξουαλικής βίας ή παρενόχλησης οποιασδήποτε μορφής στον ανήλικο.

Αντίστοιχα ήταν τα πορίσματα και της παιδοψυχιατρικής έκθεσης του παιδιού. Οι αρμόδιοι ιατροί-πραγματογνώμονες, που επιλήφθηκαν άμεσα της υπόθεσης, έχουν καταρρίψει τα καταγγελόμενα από την οικογένεια του ανηλίκου και οι γονείς προσπαθούν σε μια απέλπιδα προσπάθεια διάσωσης των όσων έχουν καταθέσει στις διωκτικές αρχές να ασκήσουν πόλεμο εντυπώσεων μέσα από τα media δύο μέρες πριν την ανάκριση.

Θα ζητήσουμε έρευνα για το περιβάλλον που μεγαλώνει το παιδί

Τις επόμενες μέρες θα ζητηθεί εκ μέρους του κατηγορουμένου η διεξαγωγή κοινωνικής έρευνας για το περιβάλλον που μεγαλώνει το παιδί.

Ας αφήσουμε την ελληνική δικαιοσύνη και τους ιατροδικαστές που ερευνούν την υπόθεση να κάνουν τη δουλειά τους πριν βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματα του, δηλώνει η συνήγορος υπεράσπισης”.

Πηγή: in.gr

Recent Comments