Αρχική » Καραμπόλα στην Εθνική στο ύψος του Αυλώνα – Άνοιξε μια λωρίδα κυκλοφορίας προς Αθήνα
Ελλάδα

Καραμπόλα στην Εθνική στο ύψος του Αυλώνα – Άνοιξε μια λωρίδα κυκλοφορίας προς Αθήνα

Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις, λόγω της πυκνής ομίχλης - Δύο ελαφρά τραυματίες.

Λίγο μετά τις 11:00 παραδόθηκε ξανά σε κυκλοφορία μόνο η μία λωρίδα της Αθηνών – Λαμίας, καθώς η εθνική οδός είχε κλείσει από καραμπόλα που σημειώθηκε το πρωί λόγω ομίχλης.

Συναγερμός σήμανε στην Τροχαία νωρίς το πρωί της Τρίτης καθώς στην Εθνική Οδό και συγκεκριμένα στο ύψος του Αυλώνα και στο ρεύμα προς Αθήνα, σημειώθηκε καραμπόλα στην οποία έχουν εμπλακεί σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εννέα αυτοκίνητα και τέσσερις νταλίκες.

Από το συμβάν δύο ελαφρά τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας από την καραμπόλα που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους δύο τραυματίες, ενώ τέσσερα ακόμη περιστατικά έλαβαν επί τόπου τις Πρώτες Βοήθειες και αρνήθηκαν την διακομιδή σε υγειονομική δομή.

Στο σημείο παραμένει ένα ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ για τυχόν παροχή ιατρικής βοήθειας σε άλλα άτομα.

Στην περιοχή η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης, η οποία και δυσχεραίνει την ορατότητα των οδηγών με αποτέλεσμα να σημειωθεί και η σύγκρουση. 

Βίντεο από το σημείο της σύγκρουσης δείχνει ότι έχουν εμπλακεί και φορτηγά, ενώ ορισμένα από τα αυτοκίνητα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από τον παράδρομο με δυσκολία. Κατά τις τελευταίες πληροφορίες σε λίγη ώρα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εικόνα από την περιοχή λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί – Αυξημένη η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα 

kinisiaulona

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία η καραμπόλα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί. Νωρίτερα, στις 08:30,  άλλη μια καραμπόλα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Λαμία, εκεί όπου συγκρούστηκαν έξι οχήματα. 

Δείτε το βίντεο: Χάος στην Εθνική Οδό στο ύψος του Αυλώνα – Η πυκνή ομίχλη προκάλεσε μεγάλη καραμπόλα

Πηγή: protothema.gr

Recent Comments