Αρχική » ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ άλμπουμ «Κασσάνδρα» (29 Ιουνίου, self-release)…..Δισκοκριτική στο CrunchyNewz
Κριτική

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ άλμπουμ «Κασσάνδρα» (29 Ιουνίου, self-release)…..Δισκοκριτική στο CrunchyNewz

Οι Kασσάνδρα κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο ομώνυμο album τους!

Οι Κασσάνδρα είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό project και πιο συγκέκριμενα το προσωπικό project του Jester που το 2019 άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά μαζί με τους K.C.Joe, Γιώργο Μαργαριτόπουλο και Κώστα Μάτη.

Ο πρώτος ομώνυμος self-release δίσκος κυκλοφόρησε στις 29 Ιουνίου 2022 και μπορείτε να τον βρείτε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και σε φυσική μορφή σε digipack. Στον δίσκο αυτό μπορείτε να ακούστε 8 τραγούδια μέσα από τα οποία μας συστήνονται οι Κασσάνδρα και μας δείχνουν ότι ελληνικό ροκ καλά κρατεί! Ή μάλλον καλύτερα αναγεννήθηκε και φτάνει στα αυτιά μας πιο δυνατό από ποτέ!

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ | OFFICIAL LYRIC VIDEO

Με συνθέσεις που κινούνται στο φάσμα του παλιού καλού ελληνικού ροκ ήχου, οι οποίες βαδίζουν άλλες φορές σε πιο mainstream μονοπάτια εκπνέοντας μία φρεσκάδα της εποχής, οι Κασσάνδρα μέσα από το ντεμπούτο ομώνυμο album μας κερδίζουν και μας κάνουν σίγουρα οπαδούς τους! Ειδικά, όσοι αγαπούν το ελληνικό ροκ και ακούνε ακόμα τραγούδια από μεγάλα ελληνόφωνα συγκροτήματα της χώρας μας, πρόκειται να βγάλουν το καπέλο σε αυτή τη νεοσύστατη μπάντα.

Διότι, οι Κασσάνδρα μέσα από αυτή την κυκλοφορία μας αποδεικνύουν το ποιόν τους και πως μπορούν άνετα να σταθούν δίπλα σε μεγαθήρια του ελληνικού ροκ! Ναι καλά διαβάσετε! Από τον πρώτο κιόλας δίσκο μοιάζουν να έχουν όλο το πακέτο και δίνοντας έμφαση τόσο στα μουσικά όργανα που συνδέονται άψογα με την φωνή και τη χροιά του τραγουδιστή των Κασσάνδρα, όσο και στο στίχο δημιουργώντας κάτι μοναδικό με μόλις 8 τραγούδια. Και πιστέψτε με, ο στίχους που έχει γραφτεί για όλα τα κομμάτια που θα συναντήσετε σε αυτό το ομώνυμο album είναι πολύ δυνατός και εκφράζει στο 100% το είδος που υπηρετεί! Έχει κάτι από επανάσταση, κάτι από έρωτα, κάτι από θλίψη, κάτι από ελπίδα, κάτι από τον χαρακτήρα του συγκροτήματος που όταν ολοκληρώσεις το άκουσμα του album θα δεις ότι είναι πέρα για πέρα αυθεντικός!

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ – ΠΑΡΕ ΚΑΡΔΙΑ | OFFICIAL LYRIC VIDEO

Πραγματικά, αυτός ο δίσκος, μου άφησε πολλές θετικές εντυπώσεις σε πολλά επίπεδα και μάλιστα με έκανε να αγαπήσω όλα του τα τραγούδια και ειδικά το “Πάρε Καρδιά”, το “Τσίρκο Της Ζωής”, το “Το Φιλί Της Κασσάνδρας”, το “Μαύρος Άγγελος” και το “Το Ταξίδι”. Είναι ένα album που έχει πολλά να δώσει στην ελληνική μουσική σκηνή και στο ελληνικό ροκ και τον προτείνω ανεποφύλακτα!

Μία προσπάθεια που ειλικρινά αξίζει τη στήριξη μας, γιατί το ελληνόφωνο ροκ είναι εδώ και σε περιμένει να το ακούσεις και να το βιώσεις σε όλο του το μεγαλείο!

https://www.facebook.com/kassandramusicprojectofficial

https://www.youtube.com/channel/UCzv1-fCRMXNwvsp6We4tELQ

https://distrokid.com/hyperfollow/kassandra4/kassandra

Recent Comments