Αρχική » Κρήτη: Βίντεο καταγράφει τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα μετά από εμπρηστική επίθεση σε επιχείρηση
Ελλάδα

Κρήτη: Βίντεο καταγράφει τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα μετά από εμπρηστική επίθεση σε επιχείρηση

Βίντεο καταγράφει τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα που έζησε ιδιοκτήτης επιχείρησης στη Μεσαρά της Κρήτης μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε, και την προσπάθειά του ν’ αποτρέψει τεράστια καταστροφή με πιθανά θύματα και ανυπολόγιστες συνέπειες.

Αναμμένο στουπί

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Χουστουλιανά του δήμου Φαιστού τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Παρασκευής όταν οδηγός έριξε αναμμένο στουπί σε κάδους ανακύκλωσης, οι οποίοι βρίσκονται ακριβώς δίπλα από επιχείρηση σούπερ μάρκετ και επιχείρηση take away, με τις φλόγες να φτάνουν μέχρι το μπαλκόνι σπιτιού.

Οπως μεταδίδει το neakriti.gr, ο ιδιοκτήτης είχε αποχωρήσει από την επιχείρηση μισή ώρα πριν την επίθεση και, ευτυχώς, ανεξήγητη ανησυχία τον έκανε να επιστρέψει, αντικρίζοντας τις φλόγες στους κάδους απορριμμάτων, τους οποίους απομάκρυνε σε χρόνο ρεκόρ προτού η φωτιά επεκταθεί στις φιάλες υγραερίου, σε εύφλεκτα υλικά και στο σπίτι των γονιών του.

Τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα περιέγραψε ο ιδιοκτήτης που δήλωσε πως αν καθυστερούσε λίγα δευτερόλεπτα, θα ακολουθούσαν εκρήξεις και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις.

Το δεύτερο σοκ…

Το δεύτερο σοκ για την οικογένειά του ήταν όταν αντίκρισε το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και διαπίστωσε ότι η εμπρηστική ενέργεια έγινε από συγγενικό τους πρόσωπο.

Πηγή: neakriti.gr

Recent Comments