Αρχική » Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Ο μικρός γιος ήταν αυτός που απελευθέρωσε όλη την οικογένεια
Ελλάδα

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Ο μικρός γιος ήταν αυτός που απελευθέρωσε όλη την οικογένεια

Ο 50χρονος επιχειρηματίας ανέφερε πως οι δράστες μιλούσαν μεταξύ τους σπαστά ελληνικά.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε τα ξημερώματα η τετραμελής οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο στα χέρια των αδίστακτων, κουκουλοφόρων ληστών οι οποίοι τους έδεσαν και τους φίμωσαν απειλώντας τους με μια καραμπίνα.

Όπως περιγράφει η 51χρονη σύζυγος του επιχειρηματία, οι κακοποιοί ήταν τρεις και αφού περίμεναν τον άντρα της να ανέβει στο διαμέρισμα, τον ακινητοποίησαν και απειλώντας τον, ανέβηκαν στο στο πέμπτο όροφο όλοι μαζί. Οι ίδιοι κατάφεραν να απελευθερωθούν λύνοντας ο ένας τον άλλον.

«Μπήκαν τρία άτομα. Μας έδεσαν, μας απειλούσαν και μετά μας έκλεψαν. Η σύγχυσή μου ήταν μεγάλη. Πρώτα προσπάθησα να λύσω τον μικρό και μετά να λύσουμε ο ένας τον άλλον», λέει το θύμα της άγριας ληστείας.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο 50χρονος επιχειρηματίας ανέφερε πως οι δράστες φορούσαν κουκούλες με ακάλυπτα μόνο τα μάτια τους και μιλούσαν σπαστά ελληνικά μεταξύ τους.

Όπως λέει, οι τρείς κακοποιοί έμειναν στο σπίτι περίπου 45 λεπτά ενώ ο μικρός γιος της οικογένειας ήταν αυτός που τους έλυσε κόβοντας τα σχοινιά με ένα ψαλίδι.

Πηγή: protothema.gr

Recent Comments