Αρχική »  Μία ακόμα διάκριση για την ιατρική ομάδα της Athens Beverly Hills Medical Group!
Media

 Μία ακόμα διάκριση για την ιατρική ομάδα της Athens Beverly Hills Medical Group!

Η ομάδα της Athens Beverly Hills Medical Group βρίσκεται πίσω από μία ακόμα μεγάλη επιτυχία, τη δημοσίευση του επιστημονικού άρθρου με τίτλο: «Οδηγός 7 βημάτων για λιποαναρρόφηση υψηλής ευκρίνειας» στο επιστημονικό περιοδικό του διεθνές forum ISAPS (the International Society of Aesthetic Plastic Surgery).
 
Πρόκειται για μία άκρως καινοτόμα τεχνική την οποία εφηύρε ο Δρ. Αθανασίου και η επιστημονική του ομάδα, η οποία απαρτίζεται από 6 ταλαντούχους πλαστικούς χειρουργούς που στηρίζουν εδώ και χρόνια το επιστημονικό του έργο. Η τεχνική αυτή αφορά σε έναν αλγόριθμο 7 βημάτων με απώτερο στόχο αυτή να αποτελέσει έναν βασικό οδηγό για πολλούς πλαστικούς χειρουργούς που θα βοηθήσει να παράγουν πιο αξιόπιστα και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα. Το μυστικό πίσω από τον αλγόριθμο είναι η αλληλουχία των σημείων σχεδίασης η οποία διαφέρει από άντρα σε γυναίκα και ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο.
 
Τα θεαματικά  αποτελέσματα δε θα ήταν δυνατά αν και ο εξοπλισμός δεν ήταν εξίσου καινοτόμος και τελευταίας τεχνολογίας. Κατά την εκτέλεση της λιποαναρρόφησης γίνεται χρήση του ειδικού μηχανήματος Vaser®, το οποίο μετατρέπει το λίπος σε ένα ελαιώδες στρώμα με αποτέλεσμα αυτό να αναρροφάται με τον πλέον λιγότερο επεμβατικό τρόπο. Επιπλέον, η ταυτόχρονη εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων διεγείρει τη σύσφιξη του δερματικού ιστού.

Δείτε όλες τις θεραπείες του Athens Beverly Hills Medical Group και γνωρίστε τους γιατρούς στη διεύθυνση www.abh-medicalgroup.com.

Recent Comments