Αρχική » « Να ταν η απόσταση Γυαλί » ερμηνεύει η Τσαμπίκα Σαρικά.
Ελληνικές Κυκλοφορίες

« Να ταν η απόσταση Γυαλί » ερμηνεύει η Τσαμπίκα Σαρικά.

ισκογραφικό ντεμπούτο κάνει η Τσαμπίκα Σαρικά. Με καταγωγή από τη Ρόδο, γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου το 1983 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τη μουσική και το τραγούδι. Σε ηλικία 8 ετών παρακολουθεί μαθήματα πιάνου και λαμβάνει μέρος και σε μπαλέτο με παραδοσιακούς χορούς του τόπου της. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αιγαίου και είναι ενεργή δασκάλα εδώ και τρία χρόνια.

Σε ένα πάρτι γενεθλίων ο φίλος της Σακελλάρης την ακούει και την προτείνει στον μουσικοσυνθέτη-στιχουργό Ανδρέα Λεβέντη για να ξεκινήσει το μουσικό της ταξίδι στη δισκογραφία.

Μια καθαρά λαϊκή φωνή, η Τσαμπίκα Σαρικά με ιδιαίτερη χροιά έρχεται να  μας εντυπωσιάσει με το πρώτο  της τραγούδι  με τίτλο ”Να ταν η απόσταση Γυαλί ” σε Μουσική και Στίχο Ανδρέα Λεβέντη.

Δείτε το βίντεο κλιπ στο YouTube:

Κυκλοφορεί από την Keys Records.

Ευχαριστώ πολύ την Keys Records και τον Αργύρη Ναστόπουλο γι αυτή την ευκαιρία  που μου δίνει, με το να με δεχτεί στην οικογένεια αυτή. Τέλος εύχομαι αυτά που θα δημιουργήσουμε να σας αρέσουν, να  ταξιδέψετε και να ξεφύγετε  από την καθημερινότητα .

Βρείτε την Τσαμπίκα Σαρικά στα Social Media:

★INSTAGRAM: https://bit.ly/3bkKfPD

★YOUTUBE : https://bit.ly/3y2rwSB

★SPOTIFY: https://spoti.fi/3omOKP1

Recent Comments