Αρχική » Οι Post Punk Act El Kintano y la Venerea κυκλοφορούν το νέο άλμπουμ “Océanos Sangrientos”
Ξένες Κυκλοφορίες

Οι Post Punk Act El Kintano y la Venerea κυκλοφορούν το νέο άλμπουμ “Océanos Sangrientos”

Το έργο El Kintano y la Venerea με επικεφαλής τον Santi Polo, μόλις κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023 τη νέα του δουλειά με τίτλο “Oceanos Sangrientos” ηχογραφημένη στην ισπανική ακτή της Αστούριας, μίξη, παραγωγή και mastering στα Studios του Μόντρεαλ από τον παραγωγό Hans Kruger.

Το “Océanos Sangrientos” αντιπροσωπεύει την κατάσταση του μυαλού των El Kintano και La Venerea την τρέχουσα στιγμή της καριέρας τους, για να αιχμαλωτίσουν το νέο κοινό μέσω του νέου τους ακατέργαστου και σπλαχνικού Post Punk ήχο. Αυτό το νέο άλμπουμ είναι το πρώτο από αυτό που θα είναι η μουσική τριλογία του μηνύματός τους «ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ».

“Océanos Sangrientos”: https://soundcloud.com/el-kintano-y-la-venerea/sets/oceanos-sangrientos

Ο Post Punk ήχος του δημιουργήθηκε το 2022 για να κάνει τα νέα τραγούδια να ακούγονται διαφορετικά από την προηγούμενη δουλειά του “Situaciones Perversas”, λόγω της αλλαγής του στην παραγωγή και το mastering. Ο EL KINTANO Y LA VENEREA έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συγκροτήματα και έργα στο παρελθόν, αλλά αυτή ήταν η στιγμή να αναλάβει το δικό του προσωπικό έργο για να το δείξει στον κόσμο με διαφορετικό τρόπο.

Οι επιρροές του El Kintano y la Venerea προέρχονται από τα Black Sabbath, Joy Division, Judas Priest, Guns and Roses, Janes Addiction, SoundGarden, Temple Of The Dog και Nirvana, αν και αντλεί επίσης από μελωδικές επιρροές όπως οι The Smiths ή οι Stones Roses.

Recent Comments