Αρχική » Οργή και συγκίνηση για 89χρονο ντελιβερά. Λαμβάνει φιλοδώρημα 12.000 δολαρίων αλλά
Περίεργο

Οργή και συγκίνηση για 89χρονο ντελιβερά. Λαμβάνει φιλοδώρημα 12.000 δολαρίων αλλά

Φιλοδώρημα 12000 δολαρίων για έναν 89χρονο ντελιβερά συγκέντρωσαν χρήστες της πλατφόρμας του Tik Tok μετά από πρωτοβουλία της οικογένειας Valdez από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο λόγος για τον Derlin Newey ο οποίος παραδίδει εδώ και κάμποσο καιρό τις πίτσες της πιτσαρίας Papa Johns, έχοντας κερδίσει την καρδιά πολλών πελατών με το καλοσυνάτο χαμόγελο και την ευγένειά του.
Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία που αναδεικνύει τη γενναιοδωρία μιας οικογένειας και εκατοντάδων άλλων πολιτών απέναντι σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, κυρίως όμως πρόκειται για ένα γεγονός που προκαλεί προβληματισμό και οργή, καθώς ένας άνθρωπος αναγκάζεται να εργαστεί στην ηλικία των 89 ετών προκειμένου να καταφέρει να επιβιώσει.
Πολλοί ήταν, λοιπόν, εκείνοι που θέλησαν να μάθουν για ποιο λόγο ένας 89χρονος άνδρας χρειάζεται να κάνει μια τόσο κοπιαστική δουλειά σε αυτήν την ηλικία για να πάρουν την πραγματικά αποκαρδιωτική απάντηση ότι τα ποσά κοινωνικής ασφάλισης που λαμβάνει, δεν επαρκούν για να καλύψουν τους λογαριασμούς του.


Πηγή fumara.gr

Recent Comments