Αρχική » Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός μίλησε στην ΕΡΤ για τις στιγμές της επίθεσης με βιτριόλι
Ελλάδα

Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός μίλησε στην ΕΡΤ για τις στιγμές της επίθεσης με βιτριόλι

Τις στιγμές της επίθεσης με βιτριόλι από τον 37χρονο ιερέα στη Μονή Πετράκη περιέγραψε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Γραμματέας του Συνοδικού Δικαστηρίου, Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

«Όταν του ανακοινώθηκε η απόφαση (…) εκείνος εξεμάνη, όχι αμέσως, ήταν ήρεμος, νομίζω εσκεμμένα ήταν ήρεμος και ρώτησε με ήρεμο τρόπο το δικαστήριο εάν η απόφασή τους είχε προκαταληφθεί από τον Σεβασμιώτατο Βεροίας. Αν υπήρξε επικοινωνία με τον Βεροίας και εάν εκείνος επηρέασε την απόφαση του δικαστηρίου. Οι δικαστές φυσικά αρνήθηκαν κάτι τέτοιο. Ήταν απόφαση αμερόληπτη. Εκείνη τη στιγμή έσκυψε με απόλυτα ήρεμο τρόπο, έβγαλε από μία τσάντα ένα δοχείο μεγάλο, δίλιτρο περίπου, με καυστικό υγρό. Εγώ ήμουν δίπλα του. Ήταν ακριβώς πίσω μου, πολύ κοντά μου, περίπου ένα μέτρο και λιγότερο ίσως. Όταν το έριξε, το έχυσε πάνω μας, στην πλάτη μου. Κάηκαν τα ράσα μου. Περισσότερο με έκαψε στον τράχηλο, στο λαιμό και στο χέρι το αριστερό» είπε ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός.

www.ertnews.gr

Το άρθρο Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός μίλησε στην ΕΡΤ για τις στιγμές της επίθεσης με βιτριόλι εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Recent Comments