Αρχική » Ο μαγικός κόσμος των λουλουδιών σε περιμένει στο Stella’s Plants Shop!
Προτάσεις

Ο μαγικός κόσμος των λουλουδιών σε περιμένει στο Stella’s Plants Shop!

Η φιλοσοφία του Stella’s Plants Shop είναι πελατοκεντρική καθώς στόχος του είναι η αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από την ικανοποίηση των αναγκών του, στοχεύοντας σε ποιοτικά προϊόντα, μοναδικά στο είδος τους σε προσιτές τιμές για να τα ευχαριστηθούν όλοι!

Η σχέση της Στέλλας και του Νίκου με τα λουλούδια κρατάει εδώ και 25 χρόνια, γεμάτα εμπειρίες, αγάπη και λατρεία για το επάγγελμά τους. Το λουλούδι είναι σαν τον έρωτα, με την πρώτη ματιά γοητεύεσαι από την ομορφιά του, με το πέρας του καιρού ενθουσιάζεσαι με τα άνθη του και ξεκινάς να το φροντίζεις, όσο το φροντίζεις τόσο μεγαλώνει και άλλο τόσο ομορφαίνει, και αν μαραθεί θα σε πληγώσει και αν σε πληγώσει στο Stella’s Plants Shop γνωρίζουν πώς θα το επαναφέρουν.

Στο Stella’s Plants το unique sales proposition παίρνει σάρκα και οστά. Είναι ένα κατάστημα στολίδι στο κέντρο της Αθήνας στο οποίο ο καταναλωτής μπορεί να βρει μερικά από τα σπανιότερα φυτά στην ελληνική αγορά.

Ένας δεύτερος παράγοντας που κάνει το συγκεκριμένο Plants Shop να ξεχωρίζει, είναι η σχέση της υψηλής ποιότητας με την ανταγωνιστική του τιμή.

Επιπλέον, η πολυετή εμπειρία στον πολύχρωμο αυτόν χώρο, καθιστά εφικτό- εκτός από την πώληση- την υλοποίηση και μεγαλύτερων projects σε συνεργασία με εξαιρετικούς σχεδιαστές και γεωπόνους.

Η αγάπη του Stella’s Plants Shop για την δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την υλοποίηση της σε στολισμούς γάμων, βαφτίσεων, δεξιώσεων ή άλλων events, καθώς και η σχεδίαση του κήπου ή του μπαλκονιού σας, προσφέρει απέραντη χαρά στους ιδιοκτήτες του. Κι αν αναρωτιέστε πως, θα σας λύσουν όλες τις απορίες και θα σας εμπλουτίσουν με σύγχρονες ιδέες στο meeting room τους.

Από τα τέλη Αυγούστου του 2021 και μέχρι σήμερα, παρά τις δύσκολες εποχές πραγματοποίησαν συνεργασίες με αξιόλογους ανθρώπους της τέχνης και της μόδας όπως τον διάσημο σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια, ενώ παράλληλα έχουν καταφέρει την αναγνωρισιμότητα του brand name στην Αττική σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://stellasplants.com ή την σελίδα στο Instagram @stellas.plants.

Από τα τέλη Αυγούστου του 2021 και μέχρι σήμερα, παρά τις δύσκολες εποχές, το Stella’s Plants Shop πραγματοποίησε συνεργασίες με αξιόλογους ανθρώπους της τέχνης και της μόδας όπως τον διάσημο σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια, ενώ παράλληλα έχουν καταφέρει την αναγνωρισιμότητα του brand name στην Αττική σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Recent Comments