Αρχική » Ο Aργύρης Ναστόπουλος κάνει ξανά trend τα «80s» & «90s» με το «Pose»
Μουσικά Νέα

Ο Aργύρης Ναστόπουλος κάνει ξανά trend τα «80s» & «90s» με το «Pose»

Η μηχανή του χρόνου  του Αργυρη Ναστόπουλου μας γυρίζει πίσω στα «80s» και στα «90s», ζωντανεύοντας τις πιο νοσταλγικές αναμνήσεις εκείνων των εποχών!

Σαν γέφυρα που ενώνει δύο εποχές, μπλέκοντας γλυκά στο νου το παρόν με το χθες, ξυπνώντας τις πιο νοσταλγικές αναμνήσεις και γίνοντας ξεναγοί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε εκείνες τις εποχές, που ερωτευόμασταν και χορεύαμε στις Ντίσκο!

Κι, όμως η Ντίσκο ζει και…βασιλεύει. Θες να χορέψεις σαν να μην υπάρχει αύριο; Βάλε λαμέ και βάτες, φούσκωσε το μαλλί και πιάσε θέση κάτω από τη ντισκομπάλα!.

 Θα θυμηθούμε μαζί ήχους, εκείνων των εποχών , που επέτρεπαν στους ανθρώπους να ονειρεύονται, να ερωτεύονται και να ελπίζουν.

Το Pose είναι αφιερωμένο, σε όσους πρόλαβαν τις  θρυλικές εκείνες δεκαετίες, στους θεατές της ανελέητης αλλαγής, στη γενιά που πληρώνει τα χρέη της, στους σπουδαίους εκφραστές των ‘80s – 90s  που «φεύγουν» και όλα όσα έκαναν εκείνη την εποχή μοναδική.

Με «ποπ» μουσικές επιρροές και χρώματα  σε καθηλώνει με το πρώτο άκουσμα, το  «Pose» είναι μέρος του επερχόμενου  ψηφιακού άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουλίου, από την Keys Records, και μας δίνει μία μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακούσουμε στην νέα του δουλειά.

Την παραγωγή όλου του δίσκου, που  θα απαρτίζεται από 12 κομμάτια, έχει αναλάβει ο  ίδιος! 

Φορέστε, λοιπόν, τα άνετα παπούτσια σας! To άλμπουμ προμηνύεται  άκρως χορευτικό – και πού ξέρετε, κοιτώντας γύρω-γύρω, ίσως και να δείτε τον παιδικό σας έρωτα ή το εφηβικό εκείνο φλερτ που σταμάτησε απότομα. Μπορεί απόψε να ήρθε η στιγμή του!

Γυρνάμε  με την μηχανή του χρόνου πίσω στην ώρα “80’s – 90s  o’ clock” μαζί με τον Αργύρη Ναστόπουλο!

Βρείτε το «Pose » στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:Spotify: https://open.spotify.com/album/4SEgtVbEA2iOXs0jLyYWWS
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3t6dL4B
Deezer: https://bit.ly/3x7eOUx
ISRC: GR-KEY-22-00006

SOCIAL MEDIA
ARGYRIS Nastopoulos★Spotify: https://spoti.fi/3pVwvlP
★Facebook: https://bit.ly/37rgBJH
★Instagram: https://bit.ly/3eF3CmG
★TikTok: https://bit.ly/35HnsOF
★YouTube: https://bit.ly/2wWkAvI                                         
★  Official Page: www.argyrisnastopoulos.gr
© 2022 Keys  Records

Recent Comments