Αρχική » Παιδιά στο σπίτι; Δραστηριότητες και για να μάθουν και για να διασκεδάσουν!
Παιδί

Παιδιά στο σπίτι; Δραστηριότητες και για να μάθουν και για να διασκεδάσουν!

Μέσα στο σπίτι μου μπορώ με χίλια δύο εκπαιδευτικά παιχνίδια να ασχοληθώ! Οι μέρες κυλούν και για όλα τα παιδιά ήταν μια περίεργη χρονιά.

Από τη Διεπιστημονική Ομάδα του Κέντρου Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη»

Η αποχή από το σχολείο θεωρήθηκε ως διακοπές ενώ τώρα που το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει, οι… διακοπές συνεχίζονται. Όμως, και πάλι δεν μπορούν να έχουν την καθημερινότητα που είχαν πριν. Για αυτό, κατ’ επέκταση συχνά αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να βγουν έξω να παίξουν και να δουν φίλους.
Έτσι, εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε συνεχώς νέους τρόπους ώστε να αξιοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο παραμονής σας στο σπίτι, με αποτέλεσμα εκείνος να κυλάει ευχάριστα και να μην τον καταλαβαίνουμε.

Ποιος άλλος τρόπος θα μπορούσε να είναι πιο ιδανικός από το παιχνίδι;

Το παιχνίδι δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ελεύθερης έκφρασης του παιδιού και ενεργοποιεί την επιθυμία του να ανακαλύψει, να ικανοποιήσει την περιέργειά του και τελικά να μάθει… τα βασικά δηλαδή συστατικά για τη διαδικασία της μάθησης.
Για τον παραπάνω λόγο στο my-book.gr, δημιουργήσαμε τα κατάλληλα εκπαιδευτικά παιχνίδια τα οποία αφενός θα εξάψουν την περιέργεια των μικρών μας φίλων για να ανακαλύψουν το περιεχόμενό τους, αφετέρου θα δημιουργήσουν την απαραίτητη συνθήκη εξάσκησης των γνώσεων τους με βιωματικό χαρακτήρα.

Προμηθευτείτε και διασκεδάστε παίζοντας με:

  • Τα παιχνίδια γραμματικής κάνοντας εξάσκηση σε ρήματα, ουσιαστικά και επίθετα.
  • Το παιχνίδι «Δες το πες το», διακρίνοντας τα μέρη του λόγου με βιωματικό και διασκεδαστικό τρόπο.


Διεπιστημονική Ομάδα Κέντρου Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη»
Λεωνίδου 1, Σπάρτη Λακωνίας
Τηλ. 2731081050
www.kentro-exelixi.gr
Πηγή boro.gr

Recent Comments