Αρχική » «Παράπλευρη απώλεια» ο 44χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση
Ελλάδα

«Παράπλευρη απώλεια» ο 44χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Το γεγονός ότι ο δολοφόνος επέλεξε να χτυπήσει στην πλατεία μέσα σε καφέ βράδυ Κυριακής αποτελεί για τους αναλυτές άλυτο γρίφο.

Νέα δεδομένα που οδηγούν σε άλλα μονοπάτια, προκύπτουν για το διπλό φονικό στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ιατροδικαστικών εκθέσεων ο 44χρονος Αλβανός που τραυματίστηκε από μια σφαίρα του εκτελεστή πέθανε από ανακοπή καρδιάς και όχι από το τραύμα.

Αυτό οδηγεί τους αναλυτές της Ασφάλειας πως στόχος του πιστολέρο ήταν μόνο ο 41χρονος Αλβανός καθώς από τις 7 σφαίρες που έριξε μέσα σε 4 δευτερόλεπτα, οι 5 βρήκαν τον σεσημασμένο για ναρκωτικά, ληστείες και διακίνηση μεταναστών και μόνο η μια τον 44χρονο στην κοιλιά.

Όπως προκύπτει από την αναπαράσταση του αιματηρού σκηνικού μετά τις πρώτες σφαίρες που «έφαγε» έπεσε προς τα αριστερά και πιθανότατα μια βολίδα από το διαμπερές τραύμα που προκάλεσε χτύπησε και τον δεύτερο άνδρα.

Όμως, όπως χαρακτηριστικά λένε αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών όταν η επίθεση γίνεται μέσα σε καφετέρια μπροστά σε δεκάδες άτομα ο κίνδυνος να υπάρξουν και άλλα θύματα είναι πολύ πιθανός. Άλλωστε από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκε και μια 31χρονη γυναίκα που απλώς έπινε τον καφέ της στο σημείο.

Το γεγονός ότι ο δολοφόνος επέλεξε να χτυπήσει στην πλατεία μέσα σε καφέ βράδυ Κυριακής αποτελεί για τους αναλυτές άλυτος γρίφος. Δεν μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η εντολή να “σβήσει από το χάρτη” ο 41χρονος σεσημασμένος δόθηκε μέσα από τις φυλακές.

Πηγή: protothema.gr

Recent Comments