Αρχική » ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 3-2: Ψυχωμένοι οι Ηπειρώτες
Αθλητικά

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 3-2: Ψυχωμένοι οι Ηπειρώτες

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με σκορ 3-2 του Παναιτωλικού σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με σκορ 3-2 του Παναιτωλικού στους Ζωσιμάδες. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με ανατροπές οι ποδοσφαιριστές του Στάικου κατέθεσαν και την ψυχή τους και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των δώδεκα αγώνων χωρίς νίκη. Ένα αποτέλεσμα που βάζει δύσκολα για την ομάδα του Αγρινίου για τη συνέχεια.

Ο Στάικος παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με σχηματισμό 4-4-1-1 στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που αγωνιζόταν με διάταξη 4-3-3 όπως επέλεξε ο Αναστασίου. Η ομάδα της Ηπείρου ήταν αυτή που μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να πιέσει και να ψάξει το γκολ. Οι Γιαννιώτες άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού και πράγματι στο 14′ άνοιξαν το σκορ με τον Παμλίδη. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το μομέντουμ ήταν με την ομάδα του Στάικου ένα λάθος ήταν αρκετό για να τα φέρει και πάλι όλα τούμπα και στο 24′ ο Χουάνπι να κάνει το 1-1.

Το γκολ της ισοφάρισης έβγαλε εκτός ρυθμού την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα που χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να συνέλθει. Προς το τέλος του πρώτου μέρους εμφανίστηκε ξανά στην περιοχή του Παναιτωλικού με πρωταγωνιστή ξανά τον Παμλίδη. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Στην επανάληψη, όμως, έσπασαν καρδιές στους Ζωσιμάδες. Στο 56′ ο Καρέλης μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Χουάνπι έκανε το 1-2 με ωραία προβολή στην πλάτη της άμυνας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν υποχρεωμένος να αντιδράσει άμεσα, διότι μία ήττα θα τον έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση. Έτσι στο 62′ μετά το χαμένο πέναλτι του Εραμούσπε ο Παμλίδης με φοβερό σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Μία φάση που προήλθε από ένα κόρνερ του Σόρια.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει την ολική ανατροπή. Στο 74′ μία νέα εκτέλεση κόρνερ του Σόρια είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κερδίσουν νέο πέναλτι. Ο Εραμούσπε ανέλαβε ξανά την εκτέλεση του και αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2 χαρίζοντας μία τεράστια νίκη στην ομάδα του.

Μικρογραφία

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Γήπεδο: Οι Ζωσιμάδες

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Σκόρερ: 14′ Παμλίδης, 24′ Χουάνπι, 56′ Καρέλης, 62′ Παμλίδης, 79′ πεν. Εραμούσπε

Κίτρινες: 53′ Μπιλμπάο, 54′ Σόρια, 60′ Μλάντεν, 69′ Αναστασόπουλος, 77′ Αποστολάκης, 90+1 Παμλίδης

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (4-4-1-1): Τσιντώτας – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος – Ροσέρο (87′ Μπορταγκαράι) , Λιάσος (50′ Μπιλμπάο), Τζίνο, Μορέιρα (82′ Τζίμας) – Παμλίδης – Μπαλάν

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (4-3-3): Ανέστης – Αποστολάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς (68′ Αναστασόπουλος) – Ντίας, Μάρτενσον (84′ Μπουζούκης), Ξενιτίδης (71′ Ντουάρτε) – Χουάνπι (84′ Πέδρο), Κολοβός (84′ Σενγκέλια) -Καρέλης

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments