Αρχική » Πώς να προσθέσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο μικρό σαλόνι σας
Σπίτι

Πώς να προσθέσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο μικρό σαλόνι σας

Η δημιουργικότητα αποτελεί την λύση σε πολλά από τα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην ζωή. Ανάμεσα σε αυτά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκείνοι που διαθέτουν μικρό σπίτι με ελλιπείς χώρους αποθήκευσης.
Η λύση στο πρόβλημά σας, λοιπόν, έρχεται με τρία έξυπνα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τους χώρους σας και γιατί όχι να δημιουργήσετε νέους χώρους αποθήκευσης.

Επιλέξτε καθίσματα που εξυπηρετούν και άλλες λειτουργίες

Οι πολυθρόνες και τα σκαμπό με κρυμμένους χώρους, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για εσάς που δεν έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, λοιπόν, όπως λέει και η γνωστή παροιμία, καθώς τα συγκεκριμένα έπιπλα έχουν διττή λειτουργία, βοηθώντας στην εξοικονόμηση χώρου στο μικρό σας δωμάτιο.

Χρησιμοποιήστε μία συρταριέρα ως έπιπλο τηλεόρασης

Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά ένα έπιπλο τηλεόρασης- πολυμέσων στο σαλόνι σας. Στη θέση του, λοιπόν, προτιμήστε μία συρταριέρα, καθώς πρακτικά είναι πολύ πιο εξυπηρετική. Πιάνοντας τον ίδιο χώρο (ή και λίγο παραπάνω) προσφέρει αποθηκευτικούς χώρους που πραγματικά έχετε ανάγκη.

Μετατρέψτε έναν κενό τοίχο σε τοίχο αποθήκευσης

Ναι σε έναν ιδανικό κόσμο αυτός ο μικρός κενός τοίχος του σπιτιού σας θα μπορούσε να μετατραπεί σε διακοσμητική πρόταση με μία ταπετσαρία ή ένα γεωμετρικό art μοτίβο. Λόγω έλλειψης χώρου, ωστόσο, προτιμήστε να τον μετατρέψετε σε τοίχο αποθήκευσης τοποθετώντας μπροστά του ένα έπιπλο με χώρους αποθήκευσης που θα λύσει το πρόβλημά σας. Ένας μπουφές με επιπλέον ντουλάπια και ράφια από πάνω ίσως είναι η καλύτερη ιδέα.
Πηγή newsbeast.gr

Recent Comments