Αρχική » Σίλια Κατραλή – Νέο ψηφιακό άλμπουμ “Ελεύθερο Κάμπινγκ”
Ελληνικές Κυκλοφορίες

Σίλια Κατραλή – Νέο ψηφιακό άλμπουμ “Ελεύθερο Κάμπινγκ”

Η Σίλια Κατραλή μας καλωσορίζει στο «Ελεύθερο Κάμπινγκ» της.
Η Σίλια Κατραλή μας συστήνει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ελεύθερο Κάμπινγκ».
Πρόκειται για ένα σύνολο επτά τραγουδιών, με έντονο σαρκαστικό, χιουμοριστικό ύφος, που κινείται ανάμεσα σε διάφορα μουσικά μονοπάτια, με μία διάθεση άλλοτε θεατρική και εξωστρεφή και άλλοτε νοσταλγική και ποιητική. Η ίδια η Σίλια που υπογράφει κατά κύριο λόγο τους στίχους όλων των τραγουδιών και κάποιες μουσικές τονίζει πως «πρόκειται για ένα άλμπουμ ελεύθερο σαν κάμπινγκ». Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια του άλμπουμ υπογράφει ο Νικόλας Αδέσποτος και της ενορχηστρώσεις ο Βαγγέλης Καραπέτρος. Η παραγωγή έγινε στο Studio Pazl.
Ανακαλύψτε το album Ελεύθερο Κάμπινγκ»:
http://smarturl.it/EleftheroCamping

Στο πλαίσιο της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Ελεύθερο Κάμπινγκ» η Σίλια Κατραλή ξανασυστήνει ένα μοναδικό τραγούδι των 90s και μας προτρέπει να χαμογελάσουμε ξανά.
Η Σίλια Κατραλή διασκευάζει το «Χαμογέλα» του Μανώλη Φάμελλου
Με μία φρέσκια οπτική πάνω στο «Χαμογέλα» του Μανώλη Φάμελλου, με έντονη θεατρική διάθεση και τζαζ στοιχεία η Σίλια Κατραλή μας καλωσορίζει στο δικό της «Ελεύθερο Κάμπινγκ», με ένα βίντεο κλιπ καθηλωτικό σε σκηνοθεσία της Έφης Γούση που μας ταξιδεύει σε ένα παραμυθένιο κόσμο μίας άλλης εποχής.
«Χαμογέλα» Official music video:

Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!!

 

Recent Comments