Αρχική » Συνεργασία του Γιάννη Δημαρά με το κίνημα του Γιώργου Τράγκα
Πολιτική

Συνεργασία του Γιάννη Δημαρά με το κίνημα του Γιώργου Τράγκα

Ανακοινώθηκε η συνεργασία του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών του πρώην βουλευτή Γιάννη Δημαρά με το Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων του Γιώργου Τράγκα.

Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ

Το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών συγκροτήθηκε μετά τη διαγραφή του Γιάννη Δημαρά από το ΠΑΣΟΚ λόγω καταψήφισης του πρώτου μνημονίου το 2010.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Δημαράς εκλέχθηκε βουλευτής το 1996 με το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα και τρεις φορές με το ΠΑΣΟΚ.

Η ανάρτηση Νικολόπουλου

Ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος συνεργάζεται με το κίνημα του Γιώργου Τράγκα, με ανάρτησή του στο Twitter γνωστοποίησε τη συνεργασία του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών με το Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων.

Η διακήρυξη συνεργασίας

Παρέθεσε, μάλιστα, ολόκληρη τη διακήρυξη συνεργασίας τους, η οποία αναφέρει:

«Σήμερα 12 Απριλίου 2021,

Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με τον Γιώργο Τράγκα

και

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με τον Γιάννη Δημαρά

Συμφωνούμε να συνεργαστούμε πολιτικά με στόχο και σκοπό την ανατροπή της απολυταρχικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και την καταδίκη της αλαζονικής και ουσιαστικά ανύπαρκτης-συστημικής, «δήθεν» προοδευτικής αριστερής αντιπολίτευσης.

Εκτιμούμε ότι , κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι το ίδιο αδύναμες, ανίκανες και «ελεγχόμενες» για να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα δεινά, που με τη δική τους πολιτική ευθύνη φόρτωσαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού.

Είναι ώριμη η στιγμή , περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ώστε το όραμα της εθνικής ενότητας να υλοποιηθεί με τη συμμετοχή πολιτικών δυνάμεων, βαθύτατα Δημοκρατικών και πατριωτικών, έτσι ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για :

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Καλούμε όλα τα πατριωτικά , δημοκρατικά κόμματα, κινήματα, κινήσεις και ομάδες πολιτών που αγωνιούν , να πλαισιώσουν τη ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για μια ΕΛΛΑΔΑ Καλύτερη , Ευημερούσα, και Αναγεννημένη πολιτικά και Πολιτιστικά.

Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις , στα πλαίσια της Αντιπροσωπευτικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας για :

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΙΣΟΤΗΤΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ
Τέλος, ανυποχώρητα και απαρέγκλιτα θα βρεθούμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην επιχειρούμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΣΗ και τον ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ από ορατά και αόρατα κέντρα εξουσίας .

Τα ΟΧΙ μας ρητά και κατηγορηματικά είναι σαφή και αμετάκλητα :

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΟ TRAFFICKING ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
Όλες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, δεξιές και αριστερές , που μετέχον ή στηρίζουν , ή συνεργάζονται ή συμπορεύονται με το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, έχουν δεσμευθεί να παραμείνουν πιστοί, στο Όραμα, στις Αρχές και στους Στόχους αυτής της πολιτικής και Εθνικής Συνεργασίας. Έως το τέλος και με όποιο κόστος.

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ»

Πηγή: in.gr

Recent Comments