Αρχική » Τι μπορείτε να κάνετε με μια παλιά μαξιλαροθήκη
Σπίτι

Τι μπορείτε να κάνετε με μια παλιά μαξιλαροθήκη

Ακόμη κι αν έχουν ξεθωριάσει ή το ύφασμά τους έχει φθαρεί, έχουν «ξεμείνει» μόνες χωρίς το σετ τους ή απλά δεν είναι πια του στυλ σας, οι παλιές σας μαξιλαροθήκες εξακολουθούν να παραμένουν χρήσιμες, ακόμη κι αν δεν το γνωρίζατε.
Παρακάτω θα βρείτε τρεις έξυπνες χρήσεις τους, οι οποίες θα σας βοηθήσουν αρκετά και στην καθημερινότητά σας.

Θήκη για σεντόνια

Για να διατηρήσετε το ντουλάπι ή το συρτάρι με τα σεντόνια σας οργανωμένο μπορείτε να αποθηκεύετε τα πλυμένα και σιδερωμένα σεντόνια μέσα σε παλιές μαξιλαροθήκες. Με αυτόν τον τρόπο και ο χώρος σας θα είναι πολύ οργανωμένος και τα σεντόνια σας θα διατηρούνται απόλυτα καθαρά και αρωματικά και φυσικά χωρίς σκόνη.

Τσάντα απλύτων

Η μαξιλαροθήκη έχει το ιδανικό μέγεθος για μία τσάντα πλυντηρίου, ειδικά στην περίπτωση που ξεχωρίζετε τα άπλυτα σας ανά κατηγορία. Έτσι, μπορείτε να ξεχωρίσετε τα λευκά από τα σκούρα, τα εσώρουχα από τις κάλτσες κ.α. Επίσης, μπορείτε να την έχετε μαζί σας στο γυμναστήριο ή τις διακοπές, για παράδειγμα, και να την γεμίζετε με τα αντίστοιχα άπλυτα που θα χρειαστούν πλύσιμο κατά την επιστροφή σας στο σπίτι.

Κάλυμμα ρούχων

Χρησιμοποιήστε μια παλιά μαξιλαροθήκη για να προστατέψετε τα ρούχα σας, κάνοντας απλώς μία τρύπα, που κρέμονται στην ντουλάπα και δεν τα φοράτε συχνά. Το συγκεκριμένο κόλπο αποτελεί εξαιρετικό τέχνασμα και για όταν ταξιδεύετε, στην περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε κρεμαστά ρούχα και δεν έχετε τις ειδικές τσάντες ρούχων.
Πηγή newsbeast.gr

Recent Comments