Αρχική » Το αμερικανικό τρίο Female President (USA) κυκλοφορεί το τρίτο σινγκλ “Sacred Voyage”
Ξένες Κυκλοφορίες

Το αμερικανικό τρίο Female President (USA) κυκλοφορεί το τρίτο σινγκλ “Sacred Voyage”

Το κομμάτι είναι αφιερωμένο στα μέλη της οικογένειας που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και σε όλους όσους υποφέρουν από ψυχικές ασθένειες και κατάθλιψη

Από το επερχόμενο EP τους “Our Year To Grieve”, οι Female President αφηγούνται την ιστορία του ταξιδιού μιας γυναίκας που έχει χορτάσει στο τραγούδι “Sacred Voyage”. Μια ηχητική αναχώρηση από το Bring Back The Ghosts και το Nine Nineteen. βιολοντσέλο και βιολί είναι φτερωτά στο τραγούδι για να μεταφέρουν τη διάθεση της ζοφερής ομορφιάς και των τραγικών καταλήξεων. Η γυναίκα στους στίχους είναι ένα λαμπερό φως που δεν μπορεί να βρει τη σπίθα ή τη χαρά της για να ζήσει. Το Sacred Voyage είναι αφιερωμένο στα μέλη της οικογένειας που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και σε όλους εκείνους που υποφέρουν σιωπηλά από ψυχικές ασθένειες και κατάθλιψη.

Ένα δυναμικό μοντέρνο ροκ τρίο εμπνευσμένο από τις πρώιμες ρίζες του rock n roll. Το Female President χρησιμοποιεί εγκάρδια σκληρότητα και απλοϊκά riff για να δημιουργήσει έναν δικό τους ήχο. Μια οικογένεια μουσικών των οποίων τα μεμονωμένα στυλ δημιουργούν δυναμική και αυλακώνουν τον πυρετό.

 Η Dréa Atkins (του Farewell Albatross), ο Johnny Moss (του DSR) και ο Jasper Cunningham (των Vacant Lights) σχημάτισαν το συγκρότημα το καλοκαίρι του 2020. Η γυναίκα Πρόεδρος θα κυκλοφορήσει το πλήρες EP τους τον Ιούνιο του 2022. Το EP είναι αφιερωμένο στο την απώλεια πολλών μελών της οικογένειας και της κοινότητας τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της Dréa. “Sacred Voyage”: https://open.spotify.com/album/2uviHvVSajTwY8K2Zxha7E

Βιογραφικό:

Ένα αμερικανικό οικογενειακό τρίο εμπνευσμένο από τις πρώτες ρίζες του rock n roll. απλοϊκά riff που αυλακώνουν και δυναμική που φτιάχνει τον πυρετό. Ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας ως ένας τρόπος για να αντιμετωπίσει τις ακυρωμένες περιοδείες και τους κλειστούς χώρους, η Γυναίκα Πρόεδρος γράφει τραγούδια με ειλικρινή θάρρος και συναισθηματική ατμόσφαιρα στα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ροκάρετε. Συνδυάζοντας τα μοναδικά τους στυλ παιξίματος και τη γνήσια αγάπη για τη μουσική, οι Female President είναι ένα δυναμικό μοντέρνο ροκ συγκρότημα με δικό του ήχο.

Recent Comments