Αρχική » Το γερμανικό συγκρότημα Screaming Bones κυκλοφορεί το “It’ll Come in Time”, το άλμπουμ φέρνει στοιχεία από stoner, ψυχεδελικά και Krautrock
Ξένες Κυκλοφορίες

Το γερμανικό συγκρότημα Screaming Bones κυκλοφορεί το “It’ll Come in Time”, το άλμπουμ φέρνει στοιχεία από stoner, ψυχεδελικά και Krautrock

Το γερμανικό συγκρότημα Screaming Bones παρουσιάζει τη νεότερη στούντιο δουλειά του, το άλμπουμ με τίτλο «It’ll Come In Time». Με δυνατό ήχο, που αναμειγνύει στοιχεία Stoner, Psychedelic Rock και Krautrock, το έργο αποδίδει 7 τραγούδια με εκπληκτική ποιότητα, με όλα τα στοιχεία που μπορούν να ευχαριστήσουν τους λάτρεις των στυλ που προαναφέρθηκαν.

Το άλμπουμ, το οποίο έχει μεταξύ των κορυφαίων του τραγούδια όπως το “Eve” και το επικό “Journey through your inner Cosmos, Pt.1”, είναι πλέον διαθέσιμο για ακρόαση στις κύριες πλατφόρμες ροής.

Το Screaming Bones είναι το νέο μουσικό έργο του Mike Ludwig, με καταγωγή από το Darmstadt της Γερμανίας. Ο Mike ηχογραφεί όλες τις κιθάρες σε ένα loop recorder τεσσάρων κομματιών και δημιουργεί τα στοιχεία κρουστών με μια μηχανή τυμπάνων για να δημιουργήσει τον σκοτεινό ψυχεδελικό ήχο του με τόνους progressive rock. Όλοι οι ήχοι δημιουργούνται από τον Ludwig ενώ το τελικό φινίρισμα έγινε από τον Patrick Burkholder της Zenmix Recordings.

Ένας φουτουριστικός και πειραματικός ήχος, σίγουρα οι Screaming Bones είναι ένας θαρραλέος καλλιτέχνης που δεν φοβάται να μπει σε μουσικά μονοπάτια που δεν έχει περπατήσει ποτέ πριν.

Το συνθετικό του στυλ είναι ψυχεδελικό, industrial και σκοτεινό και σίγουρα, η μουσική του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς αυτός ο καλλιτέχνης έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάτι νέο.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του εκλεκτικού συγκροτήματος μετά το προηγούμενο άλμπουμ τους “With Yourself”, το οποίο έλαβε 11.000 προβολές στο κανάλι YouTube Stoned Meadow of Doom σε δύο εβδομάδες και αυτή τη στιγμή έχει 68.000 προβολές.

Το Screaming Bones πιστεύει στις θεραπευτικές δυνάμεις της μουσικής για τον εαυτό σας και τους άλλους. Το τελευταίο άλμπουμ βοήθησε τον μουσικό να καταπολεμήσει την κατάθλιψη και την εξάντλησή του. Ήταν οδυνηρό να το κάνεις μερικές φορές όταν η κατάθλιψη σκότωνε όλη τη δημιουργικότητα, αλλά στο τέλος, η μουσική πάντα κέρδιζε. Το Screaming Bones είναι ένα ηχητικό ταξίδι στον ψυχικό χώρο των ακροατών.

Το “It’ll Come In Time” είναι το έργο με πάθος του Mike Ludwig καθώς αναπτύσσεται από έναν τόπο επαγγελματικής αγάπης για τα μουσικά αριστουργήματα και τις βαθιά ανησυχητικές στιγμές.

Όπως λέει και ο ίδιος ο Ludwig «Το να κάνεις μουσική είναι σαν να ζωγραφίζεις, δημιουργείς έναν μουσικό καμβά, στον οποίο ζωγραφίζεις τα συναισθήματά σου, το ένα μετά το άλλο.

Το να βρεις τον δικό σου ήχο είναι ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ. Προσπαθήστε να εξερευνήσετε, να πειραματιστείτε, μην περιορίζεστε σε υπερβολική θεωρία».

“It’ll All Come in Time”: 

https://screamingbones.bandcamp.com/

Recent Comments