Αρχική » Άρης – Ατρόμητος 2-1: «Κλείδωσε» την εξάδα
Αθλητικά

Άρης – Ατρόμητος 2-1: «Κλείδωσε» την εξάδα

Ο Άρης κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και «κλείδωσε» την παρουσία του στα πλέι οφ.

Δεύτερη σερί νίκη για τον Άρη. Επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου και εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στα πλέι οφ.

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός. Έπιασε τον Ατρόμητο από τον «λαιμό» και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα με τον Νταρίντα όχι μόνο να ανοίγει το σκορ στο 8’ αλλά ήταν και ο παίκτης από τον οποίο περνούσαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις του Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έβγαινε με πολλούς παίκτες μπροστά και στο 11’ έκανε και το 2-0 αλλά το γκολ του Ματέο Γκαρσία ακυρώθηκε γιατί ήταν σε θέση οφ σάιντ ο Ρουπ, σε μια φάση όπου είχε και δοκάρι ο Πάλμα. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, έκανε αρκετά λάθη, ο Άρης πίεσε είχε φάσεις και στο 27’ ο Ματέο Γκαρσία, μετά την προσπάθεια του Νταρίνα στο δοκάρι, έκανε και το 2-0.

Μετά το 30’ ο Ατρόμητος ισορρόπησε κάπως, βγήκε καλύτερα από την περιοχή του κράτησε μπάλα αλλά είχε να ανέβει βουνό αφού ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-0.

Βέβαια οι Περιστεριώτες δεν τα παράτησαν και στην επανάληψη τα έπαιξαν όλα για όλα. Άφησαν χώρους, που ο Άρης πήγε να τους εκμεταλλευτεί αλλά έπεσε πάνω στον Γιαννιώτη. Έτσι όταν ο Ρομπάιγ μείωσε σε 2-1 ο αγώνας έγινε… ροντέο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, οι γραμμές χάθηκαν αλλά ο Άρης κράτησε τη νίκη και τώρα κοιτάει πως θα αφήσει πίσω του τον Βόλο (αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι πέμπτος) για να βγει στην Ευρώπη.

Μετά τη διακοπή λόγω Μουντιάλ, είναι η πρώτη φορά που ο Άρης κάνει δυο σερί νίκες. Ο Ατρόμητος το πάλεψε, άργησε βέβαια να μπει στο ματς και όταν το έκανε ήταν αργά. Έτσι η ομάδα του Περιστερίου έμεινε πίσω και έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να αφήσει εκτός εξάδας τον Βόλο. Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει να διεξαχθεί και ο αγώνας με την ΑΕΚ και να κάνει ο Ατρόμητος το τρία στα τρία και ο Βόλος να μην πάρει βαθμό στα δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης – Ατρόμητος 2-1

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Σκόρερ: 8’ Νταρίντα, 27’ Ματέο Γκαρσία – 80’ Ρομπάιγ

Οι συνθέσεις…

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Ενκουλού, Μπράμπετς, Ετέμπο, Ρουπ (58’ λ. τρ. Ντουκουρέ), Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (67’ Ιτούρμπε), Πάλμα (80’ Χριστοδουλόπουλος), Αμπουμπακάρ Καμαρά (80’ Γκρέι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Οικονομίδης (70’ Οικονομίδης), Γκονζάλεθ, Ροτάριου (77’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Αγκιμπού Καμαρά (69’ Φριντζόνσον), Τζαβίδας (63’ Κιάρτανσον)

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments