Αρχική » Άρης – Βόλος 4-2: Σφράγισε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο
Αθλητικά

Άρης – Βόλος 4-2: Σφράγισε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο

Ο Άρης νίκησε τον Βόλο με 4-2 και εξασφάλισε και μαθηματικά την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Άρης έκανε το χρέος του και νίκησε σχετικά εύκολα τον Βόλο με 4-2. Οι «κιτρινόμαυροι» δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε των πλέι οφ εξασφάλισαν και μαθηματικά την πέμπτη θέση που οδηγεί στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Στο πρώτο μέρος το γρήγορο γκολ του Λουίς Πάλμα έδωσε την ελπίδα, ότι θα παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, Όμως ο Άρης ήταν αργός τόσο στη σκέψη όσο και στη δημιουργία και δεν έφτανε με αξιώσεις στην εστία της Βολιώτικης ομάδας. Παρόλα αυτά στο 44’ κατάφερε να κερδίσει ένα πέναλτι σε ανατροπή του Εμπακατά, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πάλμα και πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 2-0. Στο ίδιο διάστημα, ο Βόλος προσπαθούσε να δημιουργήσει αλλά δεν απείλησε την εστία στου Κουέστα. Το πρώτο μέρος για τους Θεσσαλούς είχε ένα σουτ του Άλχο και μία καλή εκτέλεση φάουλ του Ντέλετις.

Στην επανάληψη ανέβηκε αισθητά ο ρυθμός του αγώνα και σημειώθηκαν τέσσερα ακόμη τέρματα. Βέβαια στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πιο εύκολο έργο, καθώς οι Θεσσαλοί έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντέλετιτς (64’).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ – ΒΟΛΟΣ 4-2

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

Γκολ: Πάλμα (3’, 44’), Γκρέι (56’), Γκαρσία (74’) – Τάχατος (50’), Άλχο (59’)

Κόκκινη: Ντέλετιτς (64’)

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ: Κουέστα- Μαζικού (81’ Ενκουλού), Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Εμπακατά- Ετέμπο, Νταμπό (56’ Ρουπ), Νταρίντα (81’ Σγούρος)-Πάλμα (57’ Ιτούρμπε), Γκαρσία, Γκρέι (81’ Χριστοδουλόπουλος).

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ (20’ λ..τ Αυγερινός)- Τάχατος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Αρούνα (73’ Πιρές)- Μεταξάς (46’ Κάτσε), Τσοκάνης (82’ Οκονομόπουλος)- Άλχο, Γκάγκι, Λούνα (81’ Μεθκίδα)- Ντέλετιτς.

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments