Αρχική » Άρης – ΠΑΟΚ 1-2: Ο επιμένων… νίκησε
Αθλητικά

Άρης – ΠΑΟΚ 1-2: Ο επιμένων… νίκησε

Ο ΠΑΟΚ πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από την έδρα του Άρη, επικρατώντας με ανατροπή (1-2 από 1-0) στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Σε ένα ματς με δύο εντελώς διαφορετικές όψεις, ο ΠΑΟΚ πήρε δύσκολη εκτός έδρας νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη και μάλιστα το πέτυχε με ανατροπή, καθώς μετέτρεψε το 1-0 του α’ μέρους σε 1-2, για να μπει έτσι με το… δεξί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Άρης ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο α’ μέρος και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ πέρα από το υπέροχο που σημείωσε ο Πάλμα. Μάλιστα το κατάφερε στο 41′ με τον Καμαρά, όμως ο φορ των «κιτρίνων» συνελήφθη σε θέση οφσάιντ κι έτσι το γκολ ακυρώθηκε.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε… άγρια μορφή, με τα σκληρά μαρκαρίσματα και την ένταση να κυριαρχούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρα από τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ, δεν σημειώθηκε καμία άλλη κλασική ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γύρισε τον αγώνα με βασικά όπλα την επιμονή και το πείσμα. Δεν ήταν καλύτερος του Άρη, ωστόσο τον περιόρισε επιθετικά και κατάφερε να εκμεταλλευθεί στο 100% τις λιγοστές φάσεις που του παρουσιάστηκαν. Αμφισβητούμενο, πάντως, το πέναλτι που κέρδισε έξυπνα ο Σβαμπ στο 66′ από τον Μπράμπετς.

*** Στο 90′ το ματς διακόπηκε για κάποια λεπτά λόγω έντασης μπροστά από τους δύο πάγκους και τη φυσούνα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για πέταγμα αντικειμένου προς την εξέδρα και για εξύβριση.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ 1-2

Σκόρερ: 13′ Πάλμα – 68′ πέν. Σβαμπ, 74′ Α. Ζίβκοβιτς

Διαιτητής: Αλ Χακίμ (Σουηδίας)

Κίτρινες κάρτες: 51’ Οντουμπάτζο, 72’ Καμαρά, 82’ Φαμπιάνο – 47’ Σβαμπ, 89’ Κωνσταντέλιας, 90’ Κάργας

Κόκκινες κάρτες: 90’+1′ Λουτσέσκου

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Σιαμπάνης – Οντουμπάτζο Μαζικού (87’ Πίρσμαν) Μπράμπετς Φαμπιάνο – Ετέμπο (87’ Νταμπό) Νταρίντα – Πάλμα (87’ Χριστοδουλόπουλος) Ματέο Γκαρσία (80’ Γκρέι) Ιτούρμπε (80’ Καμάτσο) – Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Κεντζιόρα (46’ Σάστρε) Κάργας Κουλιεράκης Ράφα Σοάρες – Ντόουγκλας Ντάντας (46’ Σβαμπ) – Νάρεϊ (46’ Τάισον) Α. Ζίβκοβιτς (88’ Ελ Καντουρί) Κωνσταντέλιας – Ολιβέιρα (61’ Τόμας).

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments