Αρχική » Έκανε τη «ζημιά» με Τοράλ: Ιωνικός – ΟΦΗ 0-2
Αθλητικά

Έκανε τη «ζημιά» με Τοράλ: Ιωνικός – ΟΦΗ 0-2

Ο ΟΦΗ κέρδισε 2-0 τον Ιωνικό στη Νεάπολη με δυο γκολ του Τοράλ (83’, 92’).

Επέστρεψε στις νίκες ο ΟΦΗ και κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία τον Ιωνικό. Η ομάδα του Ηρακλείου πέρασε από τη Νεάπολη (0-2) με δυο γκολ του Τοράλ στο 83’ και στο 92’ και έτσι οι Νικαιώτες έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από Λαμία και Λεβαδειακό που επίσης δεν κέρδισαν αυτή την αγωνιστική.

Ο ΟΦΗ φυσικά δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί μετά και τη νίκη επί του Ιωνικού στη Νεάπολη αφού είναι πάρα πολύ μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ιωνικός με τον Φαντιγκά να ξεχωρίζει, είχε τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά αδυνατούσε να φτιάξει την πολύ μεγάλη φάση. Ο Μάντζης στην κορυφή της επίθεσης ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος ενώ ο ίδιος παίκτης στο 25’ με καταπληκτικό ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε αφού υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ ο Βαλεριάνος, ο οποίος είχε κάνει την κεφαλιά πάσα στον φορ της ομάδας της Νίκαιας.

Ο ΟΦΗ στην κόντρα μπάλα ήταν επικίνδυνος και αφού ισορρόπησε και κράτησε μπάλα, είχε μέχρι το τέλος του α’ μέρους εξαιρετικές στιγμές με τον Μπαλογιάννη να μην μπορεί να κερδίσει τον Χουτεσιώτη ενώ ο Μπάκιτς είχε υπέροχο σουτ στο αριστερό δοκάρι.

Πολύ καλός ο ρυθμός και στην επανάληψη με τις δυο ομάδες να έχουν καλές στιγμές αλλά και τον Παπαπέτρου να τα κάνει «μαντάρα». Έδωσε πέναλτι και απέβαλε τον Βούρο στις αρχές του β’ ημιχρόνου αλλά στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και πήρε πίσω και την αποβολή και το πέναλτι ενώ στο 80’ πάλι κλήθηκε από τον VAR να δει τη φάση όπου ο Μπουενά πάτησε τον Πασαλίδη μέσα στην περιοχή.

Αφού είδε τη φάση, καταλόγισε το πέναλτι με τους Νικαιώτες να διαμαρτύρονται. Ο Τοράλ νίκησε τον Χουτεσιώτη και έγραψε το 0-1 στο 83’ και εννέα λεπτά μετά σφράγισε τη νίκη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά το γύρισμα του Μπαλογιάννη από αριστερά.

Στην τελευταία φάση του αγώνα αποβλήθηκε ο Βαλεριάνος για τον Ιωνικό.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Νεάπολης

Ιωνικός – ΟΦΗ 0-2

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Σκόρερ: 82’, 93’ Τοράλ

Κόκκινη: Βαλεριάνος (2η κίτρινη κάρτα)

Οι συνθέσεις…

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μπουενά (84’ Μασάς), Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας (84’ Κάνιας), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά (93′ Σεμπά), Μάντζης (67’ Μάντζης)

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Τσιλιανίδης (85’ Μαρινάκης), Μπαλογιάννης, Περέα, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ (95′ Γκρόνινγκ) , Ντίκο (84’ Μοσκέρα)

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments