Αρχική » Απόδραση με Εραμούσπε : Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Αθλητικά

Απόδραση με Εραμούσπε : Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με τον οποίο έμεινε στο 1-1.

Απολαυστικό ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Σε αυτό το διάστημα οι δύο ομάδες βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα και διαμορφώθηκε το τελικό 1-1. Ιδανική επιστροφή στη δράση για τον Ντουάρτε που σκόραρε στο 82′ με τρομερό σουτ, ενώ ο Εραμούσπε στο 89′ με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.

Γιάννης Αναστασίου και Θανάσης Στάικος επέλεξαν να παρατάξουν τις ομάδες τους με διάταξη 4-3-3. Για την ομάδα του Αγρίνιου στην επίθεση ξεκίνησαν οι Σενγκέλια, Καρέλης και Μόρσει, ενώ από την άλλη πλευρά οι Ηπειρώτες έπαιξαν με Παμλίδη, Κιάκο και Μπάλαν στην επίθεση. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για τους λόγους τους. Ο ΠΑΣ για να πάρει ακόμα μεγαλύτερη ανάσα στο πρωτάθλημα ήθελε το «διπλό», ενώ οι Αγρινιώτες για να τονώσουν περισσότερο τη ψυχολογία τους.

Ο Παναιτωλικός ήταν πιο δραστήριος και ήταν η ομάδα που μόλις στο 2′ με τον Σενγκέλια απείλησε. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν υπήρξε άλλη καλή στιγμή. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές στις κινήσεις τους, αφού καμία δεν ήθελε να χάσει. Οι γηπεδούχοι πήγαν πολύ το παιχνίδι στα άκρα και κυρίως στη δεξιά πλευρά με τον Σενγκέλια, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ προσπάθησε να επιτεθεί από τον άξονα. Η ομάδα της Ηπείρου κατέγραψε μία καλή στιγμή 43′, ενώ δέκα λεπτά νωρίτερα (33′) ο Παναιτωλικός απείλησε με Καρέλη και Σενγκέλια. Το ματς είχε πολύ αργό ρυθμό και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός μπήκε στο γήπεδο πιο ορεξάτος και προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Η ομάδα του Αγρινίου ήταν αυτή που πήρε την κατοχή της μπάλας στα πόδια της, ενώ οι Ηπειρώτες περίμεναν στο μισό γήπεδο. Παρόλα αυτά τα Γιάννενα απείλησαν στο 56′ με το μακρινό σουτ του Καραχάλιου που ανάγκασε τον Ανέστη σε δύσκολη απόκρουση.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Στο 62′ ο Καρέλης αστόχησε σε σουτ εντός περιοχής. Ο Αναστασίου στο 81′ έβαλε στο παιχνίδι τον Ντουάρτε, ο οποίος επέστρεψε στη δράση για πρώτη φορά μετά τις 6 Νοεμβρίου όταν και είχε τραυματιστεί. Ο άσος του Παναιτωλικού λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του με ασύλληπτο σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο ΠΑΣ έβγαλε αντίδραση και στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σόρια με εξαιρετική σέντρα έστειλε τη μπάλα στο κεφάλι του Εραμούσπε κι αυτός διαμόρφωσε το 1-1.

Μικρογραφία

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Σκόρερ: 82′ Ντουάρτε – 89′ Εραμούσπε

Κίτρινες: 26′ Μλάντεν, 68′ Τζίνο, 69′ Εραμούσπε

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (4-3-3): Ανέστης – Λιάβας, Μαλής, Λάρσον , Χουχούμης – Κολοβός (72′ Μπουζούκης), Μλάντεν (46′ Μάρτενσον), Ντίας, – Σενγκέλια (88′ Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσει (81′ Πέδρο), Καρέλης (81′ Ντουάρτε)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (4-3-3): Τσιντώτας – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος – Ριένστρα (71′ Νίνης), Τζίνο, Καραχάλιος – Παμλίδης , Τζίμας (86′ Λώλης), Μπάλαν (81′ Σταματελόπουλος)

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments