Αρχική » Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0: Ευτυχώς τελείωσε…
Αθλητικά

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0: Ευτυχώς τελείωσε…

Αστέρας Τρίπολης και Λαμία έμειναν δικαίως στο 0-0 ύστερα από ένα κακό παιχνίδι στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Σε ένα κάκιστο παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία έμειναν φυσιολογικά στο ισόπαλο 0-0, αφού πέρα από δυο-τρεις καλές στιγμές στο β’ ημίχρονο η αναμέτρηση ήταν κακή ποιοτικά με σοβαρό έλλειμμα δημιουργίας.

Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο με τον οποίο παρατάχθηκε στο γήπεδο η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία έκανε την πρώτη τελική της προσπάθεια στο 71′ (!) και έπαιζε ξεκάθαρα με στόχο να μην ηττηθεί. Απορίας άξιον το γεγονός ότι μετά το ματς τόσο ο κόουτς Βόκολος όσο και ο Μανούσος δήλωσαν ότι στόχος της Λαμίας ήταν να κερδίσει το παιχνίδι…

Με εξαίρεση τη μία και μοναδική ευκαιρία των Φθιωτών με τον Μεντίνα στο 71′, ο Αστέρας ήταν αυτός που πάσχισε να σκοράρει σε όλο το ματς, όμως κάτι η σφιχτή άμυνα των φιλοξενούμενων κάτι η αστοχία, δεν του επέτρεψε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έστω κι έτσι οι Αρκάδες είναι πλέον μια… ανάσα από την παραμονή, ενώ η Λαμία συνεχίζει την προσπάθεια…

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΑΜΙΑ 0-0

Σκόρερ: –

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες κάρτες: 57’ Μουνάφο – 52’ Μεντίνα, 88’ Μανούσος, 88’ Στάνκο

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής – Γκαρθία Καστάνιο Πίτσου Άλβαρες – Ιγκλέσιας Μουνάφο – Μπαρτόλο (76’ Σίτο) Κρέσπι Τιλίκα (90’ Μπερτόλιο) – Μπαράλες (90’ Κωστέας).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν Τζανετόπουλος Παπαδόπουλος Αμπαντά – Σλίβκα (87’ Μπεχαράνο) Τζανδάρης (68’ Στάνκο) Μαρτίνεθ (68’ Βασιλαντωνόπουλος) Νούνιες (88’ Τσούκαλος) – Μεντίνα Βέργος (20’ λ. τρ. Μανούσος).

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments