Αρχική » Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-1: Όσο ζει ελπίζει
Αθλητικά

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-1: Όσο ζει ελπίζει

Ο ουραγός Λεβαδειακός που δεν είχε εκτός έδρας νίκη, επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Γιαννιώτας το γκολ στο 37ο λεπτό. Πρώτη εντός έδρας ήττα για τους Αρκάδες από τον Σεπτέμβριο!

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να είχε δοκάρι στο 3’ με τον Κρέσπι, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Λεβαδειακός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Κρατούσε μπάλα, έβγαινε ωραία στην επίθεση με Γερεμέγεφ, Γιαννιώτα, Νίκα και Τσάπρα να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι.

Μάλιστα οι Βοιωτοί είχαν φάσεις για γκολ αλλά ο Τσιφτσής ήταν «ζεστός», ωστόσο νικήθηκε στο 37’ από τον Γιαννιώτα σε μια φάση όπου συνδυάστηκαν εξαιρετικά οι Νίκας, Γερεμέγεφ. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε αλλά ήταν ξεκάθαρο από το βίντεο πως δεν υπήρχε κανένα οφ σάιντ και το γκολ σωστά μέτρησε.

Στην επανάληψη, με τις αλλαγές του Μάντζιου, ο Αστέρας έγινε πιο απειλητικός. Οι Σίτο, Τιλίκα έδωσαν πνοή στους Αρκάδες που απείλησαν αλλά το γκολ δεν ερχόταν, με τον Λεβαδειακό να είναι επικίνδυνος στην κόντρα να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να τελειώσει τον αγώνα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-1

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Σκόρερ: 37’ Γιαννιώτας

Οι συνθέσεις…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής – Γκαρθία, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες – Μουνάφο (84’ Ντεμιντένκο), Ιγκλέσιας – Γκαρντάφσκι (46’ Τιλίκα), Μπαρτόλο, Κρέσπι (56’ Σίτο) – Μπαράλες (56’ Κωστέας)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ – Τσάπρας, Παζ (57’ Δούμτσιος), Λιάγκας, Βινίσιους, Παναγιώτου (57’ Βήχος) – Χάμοντ (46’ Μπελμόντ), Μεχία, Νίκας – Γιαννιώτας (84’ Ντεντάκης), Γερεμέγεφ (88’ Σακό)

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments