Αρχική » Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Ο εύστοχος νίκησε τον άστοχο
Αθλητικά

Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Ο εύστοχος νίκησε τον άστοχο

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Ιωνικό με γκολ του Καμαρά (19') και του Έρλινγκμαρκ (90'), ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο β΄μέρος με ευκαιρίες και δοκάρι του Σεμπά, αλλά παρέμεινε στα χαμηλά.

Ο Ατρόμητος νίκησε με γκολ των Αγκιμπού Καμαρά και Έρλινγκμαρκ τον Ιωνικό με 2-0, αν και πιέστηκε πάρα πολύ από τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος. Δοκάρι ο Σεμπά στο 61′ στην καλύτερη από τις πολλές ευκαιρίες. Πρώτος στα playouts παρέμεινε ο Ατρόμητος, θα συνεχίσει τη μάχη της παραμονής ο Ιωνικός που άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα στο Περιστέρι.

Με ρυθμό αλλά δίχως φάσεις το ματς στο πρώτο διάστημα, με την πρώτη ευκαιρία να γίνεται γκολ. Άρχισε τη φάση και την τελείωσε ο Αγκιμπού Καμαρά αποφεύγοντας και τον Χουτεσιώτη, στο πρώτο του τέρμα με τον Ατρόμητο, σε συνεργασία με Κλοναρίδη και Τζαβίδα. Πολύ γρήγορες κινήσεις και ωραίο γκολ στο 19′ για το 1-0.

Ο Καμαρά δημιούργησε για τον Ρομπάιγ λίγο αργότερα, αλλά το σουτ απέκρουσε ο Χουτεσιώτης. Ενώ στο 32′ το φάουλ του Έντερ από εξαιρετική θέση πέρασε ελάχιστα άουτ. O Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ του Φαντιγκά στο 37′ στην πρώτη καλή στιγμή του Ιωνικού. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου για την ισοφάριση, αλλά στο 43′ πάλι ο Γιαννιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σεμπά.

Ο Ιωνικός συνέχισε να προσπαθεί στο δεύτερο μέρος με αλλαγές σχηματισμού από τον Γρηγορίου, έχοντας άστοχα σουτ από Λοβέρα και Μύγα. Αλλαγές στην επίθεση έκανε ο Κόλμαν, με την ομάδα του να έχει δώσει χώρο. Δοκάρι είχε ο Σεμπά στο 61′ σουτάροντας μόνος του, ενώ στην επαναφορά ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ του Φαντιγκά. Με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την ισοφάριση με κάθε τρόπο.

Στο 68′ ο Μάντζης αστόχησε με το αριστερό εκτός περιοχής με τον Γρηγορίου να βάζει και δεύτερο σέντερ φορ (τον Μάνο δίπλα στον Μάντζη). Στο 76′ ο Σεμπά από καλή θέση σούταρε εκτός εστίας. Και στο 77′ ο Μάνος δεν πρόλαβε από κοντά την μπαλιά του Βαλεριάνου. Με τον Ιωνικό να χάνει συνέχεια ευκαιρίες. Στο 79′ το σουτ του Μύγα πέρασε λίγο άουτ. Και στο 87′ από γύρισμα του Μάνου, ο Μάντζης σούταρε πολύ ψηλά από κοντά. Ίδια τύχη το σουτ του Μασάς στο 88′, με τον Ιωνικό να έχει διψήφιο αριθμό τελικών στο β’ μέρος και τον Ατρόμητο καμία. Η πρώτη ήταν στο 90′ από τον Έρλινγκμαρκ με κεφαλιά από κόρνερ του Κούεν και το…2-0! Σουτ του Μάντζη άουτ στο 92, ευκαιρία του Σόουζα στο 95′ και ο Ιωνικός έμεινε με το 1-13 στις τελικές του β’ μέρους. Και συνολικά 4-17!

Μικρογραφία

Ατρόμητος- Ιωνικός 2-0

Γήπεδο: Περιστερίου

Σκόρερ: 19′ Καμαρά 1-0, 90′ Έρλινγκμαρκ 2-0

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Κίτρινες: 31′ Ρομαό, 57′ Ρομπάιγ, 62′ Φαντιγκά, 80′ Ροτάριου, 90’+3′ Καμπράλ

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες (67′ Φριντζόνσον), Καμαρά (81′ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (81′ Τζοβάρας)

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Σόουζα, Ρομαό, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς, Λοβέρα (56′ Μασάς), Φαντιγκά (73′ Μάνος), Σεμπά (82′ Καμπράλ), Μάντζης

* «Ανύσια είσαι Ατρόμητη» ήταν το σύνθημα στις φανέλες πριν από τον αγώνα των παικτών του Ατρόμητου για την 25χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments