Αρχική » Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-3: Στην κορυφή οι Κρητικοί
Αθλητικά

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-3: Στην κορυφή οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ κέρδισε στο Περιστέρι 3-2 τον Ατρόμητο και είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία των πλέι άουτ.

Ανοιχτό το ματς από τα πρώτα λεπτά με τις δυο ομάδες να έχουν βέβαια ζητήματα στην άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και το 35ο λεπτό είχαν σημειωθεί τέσσερα γκολ, με τον ΟΦΗ να παίρνει δυο φορές το προβάδισμα αλλά τον Ατρόμητο να απαντάει ισάριθμες ενώ προς το τέλος του α’ ημιχρόνου και είχε καλές στιγμές για να περάσει μπροστά.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τον ΟΦΗ να είναι επικίνδυνος, όπως και ο Ατρόμητος που είχε από δεξιά σε καλή κατάσταση τους Κεσχρίντα, Κλωναρίδη αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Αντίθετα οι κρητικοί στη δική τους καλή στιγμή, πήραν το προβάδισμα για τρίτη φορά με τον Ντίκο (65’) και είχαν από εκεί και πέρα καλές στιγμές για να… κλειδώσουν το τρίποντο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ατρόμητος προσπάθησε με τη σειρά του να σκοράρει και να ισοφαρίσει. Είχε τις ευκαιρίες αλλά το 2-3 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του Ηρακλείου να παίρνει το τρίποντο.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ 2-3

Γήπεδο Ατρόμητου

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Σκόρερ: 16’ Ρομπάιγ, 35’ Βούρος (αυτογκόλ) – 8’ Ντιουσέ, 26’ Μεγιάδο, 65’ Ντίκο

Οι συνθέσεις…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ – Γκονζάλες (83’ Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ (72’ Φριντζόνσον), Καμαρά (90’ Κιάρτανσον) – Κωτσόπουλος (71’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (90’ Τζοβάρας), Κλωναρίδης

ΟΦΗ: Μανδάς – Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης – Λάρσον (90’ Μαρινάκης), Ντιουσέ (83’ Περέα), Μπάκιτς (76’ Νέιρα), Μεγιάδο, Τοράρινσον – Ντίκο (76’ Μοσκέρα), Φελίπε (89’ Γκρόνινγκ)

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments