Αρχική » Αυτός είναι ο άνδρας που βασάνιζε και σκότωνε γάτες στην Αθήνα
Ελλάδα

Αυτός είναι ο άνδρας που βασάνιζε και σκότωνε γάτες στην Αθήνα

«Πιάστηκε» στις 5 Φεβρουαρίου από κάμερα ασφαλείας στον Βοτανικό - Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στη σύλληψή του.

Αυτός είναι ο 33χρόνος serial killer γατιών, ο οποίος τριγυρνούσε στο κέντρο της Αθήνας παγίδευε δύστυχες γάτες και τις βασάνιζε μέχρι να αφήσουν την τελευταία του πνοή. Το κακοποιό στοιχείο που ξεσπούσε τα κτηνώδη του ένστικτα στα τετράποδα, είναι σεσημασμένος για τα ίδια αδικήματα και μάλιστα ενώ «πιάστηκε» στις 5 Φεβρουαρίου από κάμερα στην οδό Ποτιδαίας στον Βοτανικό να δολοφονεί εν ψυχρώ μια γάτα, την οποία τύλιξε σε μπλούζα και τη χτυπούσε με λύσσα στο οδόστρωμα, τρεις ημέρες μετά υπεβλήθη σε βάρος του μήνυση από γυναίκα, γιατί τον είδε μέρα μεσημέρι να κακοποιεί με πέτρα ένα γατί και, όταν του ζήτησε να σταματήσει, την απείλησε.

Το ίδιο ανθρωποειδές, στις 3 Δεκεμβρίου συνελήφθη μετά από μήνυση 56χρονου για κακοποίηση ζώου στην οδό Μύκαλης στον Κολωνό, ενώ μέσα σε παράπηγμα όπου κοιμόταν στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν πέντε άψυχα σώματα γατιών, στα οποία προφανώς είχε πάρει με τον ίδιο σαδιστικό τρόπο τη ζωή κάτι που άλλωστε παραδέχθηκε στους αστυνομικούς όταν μετά τη σύλληψή του σε ερωτήσεις που του έκαναν, ανέφερε, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ πως: «σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Πελαγονίας (σ.σ αναφέρεται ο αριθμός) όπου και διέμενε και αρκετά βράδια, απέρριπτε τετράποδα μετά τις κακοποιήσεις. Αστυνομικοί του Α.Τ Κολωνού που μετέβησαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως στον χώρο του εγκαταλελειμμένου κτιρίου, υπήρχαν κουφάρια τετραπόδων». Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ: «για τα περιστατικά αυτά ενημερώθηκε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υπεύθυνη για παραβάσεις του νόμου περί ζώων, η οποία παρέπεμψε στην άμεση ενημέρωση της Αστικής Πανίδας, για την περισυλλογή και την εξέταση των ανευρεθέντων των σωμάτων των τετραπόδων και τη διατήρηση ανέπαφου του χώρου όπου ανευρέθησαν».

Η φρικαλέα δράση του

Ο 33χρονος σαδιστής δολοφόνος γατιών, όπως προκύπτει από τα σήματα της Αστυνομίας, έχει πλούσια δράση. Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, το πρώτο σήμα που φανερώνει τη δράση του είναι στις αρχές Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρεται «στις 3/12/2022 και ώρα 14:30 συνελήφθη στην συμβολή των οδών Μυκάλης και Αγησιλάου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, με κωδικό κλήσης 103 –1 ο 33χρόνος για παράβαση του νόμου 4039 / 2012 «περί ζώων», κατόπιν έγκλησης από 56χρονο. Ο ανωτέρω συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Στις 5 Φεβρουαρίου, ο άνδρας σε ένα απίστευτο δολοφονικό ξέσπασμα, αρπάζει μια δύστυχη γάτα και όπως αναφέρεται στο σήμα «Στις 16:45 στην οδό Ποτιδαίας στο Βοτανικό, ο αναφερόμενος δράστης είχε τυλίξει σε μία μπλούζα – φούτερ ένα ζώο συντροφιάς (γάτα), την οποία και χτυπούσε δυνατά και επανειλημμένως στο πεζοδρόμιο και το οδόστρωμα και στη συνέχεια εισήλθε σε πιλοτή που βρίσκεται στο σημείο, προβαίνοντας στις ίδιες πράξεις, όσο βρισκόταν στο χώρο της πυλωτής.

Αυτόπτης μάρτυρας μετέβη στο τμήμα του Κολωνού ώρα 00:45 και υπέβαλε έγκληση σε βάρος άγνωστου δράση για τα ανωτέρω γεγονότα, καθώς δε γνωρίζει την ταυτότητα αυτού, ενώ παράλληλα εγχείρισε σχετικό βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην οδό Ποτιδαίας, στο οποίο απεικονίζεται μέρος του συμβάντος και παρέδωσε την αναφερόμενη μπλούζα -φούτερ πάνω στην οποία υπάρχουν κηλίδες αίματος. Τονίζεται ότι το εν λόγω ζώο συντροφιάς, δεν ανευρέθη στο σημείο. Κατόπιν και αφού σχηματίστηκε σχετική δικογραφία για παράβαση του νόμου 4830 / 2021 «περί ζώων» και αφού αναρτήθηκε από πολίτες στο βiντεοληπτικό υλικό στο διαδίκτυο, την 19:20 ώρα της 6/2/2023 μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα αυτόπτης μάρτυρας, η οποία κατέθεσε, ότι αναγνωρίζει το δράστη, καθώς αυτός είχε εμπλακεί σε παρόμοιο περιστατικό και είχε συλληφθεί από το ΑΤ Ομόνοιας στις 3/12/2022 από την οδό Μυκάλης, πλην όμως δε γνωρίζει τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Ακολούθως, απεστάλη σήμα προς το ΑΤ Ομονοίας προκειμένου να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία της ταυτότητας του ατόμου που ενεπλάκη στο ανωτέρω συμβάν, καταλήγοντας στην αυτόφωρη διαδικασία, αφού λάβετε γνώση πως πρόκειται για τον 33χρονo.

Την 21:00 ώρα της 6/2/2023, μάρτυρας εκλήθη εκ νέου στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού όπου επέδειξαν φωτογραφίες του 33χρόνου για ενέργειες που είχαν καταγγείλει στις 6 Φεβρουαρίου 2023 και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα ως δράστης της κακοποίησης του τετράποδου».

gates1

Η μήνυση που οδήγησε στη σύλληψή του

Και τέλος και η μήνυση μιας 43χρονης γυναίκας σε βάρος του, ήταν αυτή που οδήγησε λίγες ώρες αργότερα στη σύλληψή του.

Όπως αναφέρεται στο σήμα: «Στις 8/2/2023 και περί ώρα 16:50, προσήλθε στην υπηρεσία μας γυναίκα και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του 33χρόνου, αλλά στοιχεία του οποίου δε γνωρίζει για παράβαση του άρθρου 361 Π.Κ «εξύβριση», του άρθρου 333 ΠΚ «απειλή» και του νόμου 4830 / 2021 «περί ζώων». Αναλυτικότερα σύμφωνα με τα όσα μας κατέθεσε στις 8/2/2023 και περί ώρα 15:30 στην Αθήνα στη συμβολή των οδών Παραμυθιάς και Σαλαμίνος, ο 33 χρόνος προέβη σε κακοποίηση ενός τετράποδου ζώου (γάτας) με μία πέτρα, ενώ στη συνέχεια εξύβρισε αυτή και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της κρατώντας την ιδια πέτρα.

Κατόπιν επιδείχθηκαν δύο φωτογραφίες σεσημασμένου δράστη με αριθμό φακέλου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων 3293…, τον οποίο η μάρτυρας αναγνώρισε ανεπιφύλακτα ως τον δράστη. Από την Υπηρεσία μας σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργήθηκαν αναζητήσεις για τον δράστη. Συμπληρωματικά αναφέρεται ότι περί ώρα 20:40 και κατόπιν αναζητήσεων, από την συμβολή των οδών Καστοριάς και Αγίου Όρους, προσήλθε στην Υπηρεσία μας ο 33χρόνος. Ανωτέρω συνελήφθη από στα όρια του αυτοφώρου».

Πηγή: protothema.gr

Recent Comments