Αρχική » Βρετανία – Νέα δολοφονία βρέφους προκαλεί φρίκη – Η σύντροφος της μητέρας ξυλοκόπησε το μωρό μέχρι θανάτου
Κόσμος

Βρετανία – Νέα δολοφονία βρέφους προκαλεί φρίκη – Η σύντροφος της μητέρας ξυλοκόπησε το μωρό μέχρι θανάτου

Μία γυναίκα σκότωσε στο ξύλο την 16 μηνών κόρη της συντρόφου της στη Βρετανία, αφού το ζευγάρι των δύο γυναικών είχε πει αρχικά ψέματα στις κοινωνικές υπηρεσίες για να τις αφήσουν να την μεγαλώσουν μαζί.

Η 28χρονη Σαβάνα Μπροκχιλ σκότωσε την κόρη της 20χρονης Φράνκι Σμιθ μέσα στο σπίτι της στο Κίνγκλει του Δυτικού Γιορκσάιρ.

H δολοφονία αυτή έρχεται μετά την αποκάλυψη για τον βασανισμό του μικρού Άρθουρ από τη μητριά και τον πατέρα του

H 28χρονη που δολοφόνησε το βρέφος

Η 28χρονη καταδικάστηκε σήμερα για τον φόνο του βρέφους, με την ετυμηγορία να έρχονται περίπου δύο εβδομάδες μετά την καταδίκη της θετής μητέρας του 6χρονου Arthur, η οποία βασάνισε το παιδί μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η μητέρα του παιδιού είχε πολύ χαμηλό IQ (70), ενώ λέγεται ότι έγινε «υποχείριο» της συντρόφου της και δεν πρόσεχε καθόλου την κόρη της.

Η 28χρονη, η οποία δούλευε ως μπράβος, ήταν πολύ συχνά επιθετική και πολύ κτητική απέναντι στη σύντροφό της, ενώ απειλούσε στο Snapchat ότι θα «βάλει σε μία καρέκλα» όποιον έστελνε μήνυμα στη σύντροφό της.

Κάποια στιγμή οι προπαππούδες του μικρού παιδιού προειδοποίησαν τις αρχές για τη συμπεριφορά της 28χρονης.

Η μικρή Σταρ με τη μητέρα της στην οποία απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και κατηγόρησε ένα άλλο παιδί

Το παιδί υπέστη χτυπήματα στη κοιλιά του, ενώ οι γιατροί που την εξέτασαν δήλωσαν πως τα τραύματά της προκλήθηκαν από μπουνιές και κλωτσιές και ήταν τέτοια που «δε θα μπορούσε να επιβιώσει».

Σύμφωνα με μια νέα αποκάλυψη, που προέρχεται από την αστυνομία, η γυναίκα κάλεσε την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 999, 15 λεπτά αφότου σκότωσε τη μικρή Σταρ.

Ισχυρίστηκε σε αυτήν την κλήση ότι ενώ βρισκόταν στην κουζίνα και ετοίμαζε καφέ, άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο από το σαλόνι όπου το κοριτσάκι έπαιζε με άλλα τρία παιδιά.

«Βγήκα έξω και το μικρό αγόρι στεκόταν εκεί. Το κοριτσάκι ήταν στο πάτωμα και έκλαιγε, μετά αρρώστησε», έλεγε σύμφωνα με απόσπασμα της συνομιλίας με την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.

Όταν ρωτήθηκε για τον θόρυβο, υποστήριξε ότι δεν ξέρει αν η Σταρ είχε «πέσει από τον καναπέ».

Το ζήτημα έφτασε μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ, με τον Βρετανό πρωθυπουργό να δηλώνει ότι η υπόθεση της μικρής Σταρ προκαλεί σοκ και σπαραγμό.

«Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά από αυτά τα βάρβαρα εγκλήματα και να τιμωρούνται παραδειγματικά οι δράστες», δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον.

Πηγή: in.gr

Recent Comments