Αρχική » Βόλος – Άρης 0-3: Διαφορά κλάσης στο Πανθεσσαλικό…
Αθλητικά

Βόλος – Άρης 0-3: Διαφορά κλάσης στο Πανθεσσαλικό…

Ο Άρης νίκησε δικαιότατα τον Βόλο με 3-0 στο Πανθεσσαλικό και πήρε αποφασιστικό προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Ο Άρης παρατάχθηκε με εμφανώς επιθετικές διαθέσεις το απόγευμα της Κυριακής (23/4) στο Πανθεσσαλικό, σε αντίθεση με τον αμυντικογενή Βόλο, ο οποίος έπαιξε προφανέστατα με στόχο να μη χάσει και το πλήρωσε.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε δίκαια με 3-0, σκορ που αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι «κίτρινοι» πέτυχαν δυο υπέροχα γκολ με τους Νταρίντα και Καμαρά, με τον τελευταίο να βάζει το… κερασάκι με δεύτερο προσωπικό τέρμα λίγο αργότερα, αυτή τη φορά από την άσπρη βούλα.

Έτσι, ο Άρης πήρε σαφές προβάδισμα για την προνομιούχο  θέση, που αποτελεί και τον μοναδικό στόχο που του έχει απομείνει, ενώ στον αντίποδα οι Βολιώτες ελπίζουν πλέον σε «θαύμα» για να μην τερματίσουν έκτοι στα πλεί οφ…

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ 0-3

Σκόρερ: 27′ Νταρίντα, 77′, 80′ πέν. Καμαρά

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 59’ Λούνα – 73’ Νταρίντα

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ – Άλχο Λούνα (67’ Αρούνα Σι) Πίρινεν Σιέλης – Τσοκάνης (83’ Μεταξάς) Γκάγκι Μπαριέντος (59’ Πιρές) – Τσίρινος Οζέγκοβιτς Ντέλετιτς.

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα – Οντουμπάτζο (50’ λ. τρ. Εμπακατά) Φαμπιάνο Πίρσμαν Μαζικού – Νταμπό Ετέμπο – Ιτούρμπε (74’ Ματέο Γκαρσία) Νταρίντα (86’ Χριστοδουλόπουλος) Πάλμα (73’ Καμάτσο) – Καμαρά (86’ Γκρέι).

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments