Αρχική » Διπλό με Τάχατο και όνειρα για Ευρώπη: ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 0-1
Αθλητικά

Διπλό με Τάχατο και όνειρα για Ευρώπη: ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 0-1

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Βόλο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) με γκολ του Τάχατου στο 83ο λεπτό.

Ο Βόλος έχει κάθε λόγο να κάνει όνειρα για Ευρώπη όσο κερδίζει ακόμη και στα ματς όπου δεν παίζει καλά, όπως συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (4/3) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν καλύτερος αλλά στο τέλος ο ΝΠΣ πήρε το τρίποντο με το γκολ του Τάχατου στο 83′.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος σε όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά αδυνατούσε να φτιάξει τη μεγάλη φάση. Κρατούσε μπάλα ο ΠΑΣ, είχε καλή κυκλοφορία, απέναντι σε έναν Βόλο που έκανε πάρα πολλά λάθη και δεν μπορούσε να βγάλει ούτε μια επίθεση της προκοπής. Βέβαια οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους όπως είπαμε και στο ξεκίνημα μπορεί να είχαν τον έλεγχο αλλά πολύ μεγάλη φάση δεν είχαν με εξαίρεση την κεφαλιά του Εραμούσπε στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλύτερος. Ο Βόλος ανέβηκε, έκανε αισθητή την παρουσία του κι αυτό βοήθησε έτσι ώστε να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο, χωρίς και πάλι οι δυο ομάδες να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Κι εκεί όπου όλοι περίμεναν να τελειώσει το ματς 0-0, ήρθε ο Τάχατος με υπέροχη κεφαλιά στο 83ο λεπτό μετά τη σέντρα του Τσιρίνος από δεξιά να σημειώσει το 0-1 για τον Βόλο. Αυτό το τέρμα ήταν αρκετό για τον ΝΠΣ προκειμένου να πάρει τη νίκη, με τον ΠΑΣ μετά το 0-1 να μην μπορεί να αντιδράσει, με εξαίρεση ένα σουτ του Ριένστρα (πρώην του Βόλου) στο φινάλε.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

«ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ 0-1

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Σκόρερ: 83’ Τάχατος

Οι συνθέσεις…

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας – Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Πήλιος – Ριένστρα, Τζίνο, Νίνης – Τζίμας (88’ Σταματελόπουλος), Μορέιρα (73’ Λώλης), Μπάλαν (79’ Μπατίστ)
Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν – Τάχατος, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι – Λούνα, Τσοκάνης (79’ Κάτσε), Μεταξάς (46’ Καρτάλης) (90’ Ασλανίδης) – Πιρές (93’ Τσελεμπάκης), Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments