Αρχική » Ζακέτα να πάρεις Επ4 | Με το δεξί
Media

Ζακέτα να πάρεις Επ4 | Με το δεξί

Κι ενώ η Αριστέα δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να ανακοινώσει στον Ευθύμη ότι θα μείνει στην Αθήνα, η Δέσποινα παίρνει τελικά τη θέση στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο και ψάχνει σπίτι.

Ναι, αλλά σε ποια περιοχή; Ο Ευθύμης θεωρεί πως πρέπει να έρθει Ελληνορώσων, για να ‘χει και η Αριστέα παρέα. Η Ευγενία, όμως, λέει στον Λουκά πως πρέπει να έρθει στου Παπάγου, έχοντας βέβαια κατά νου πως ίσως έτσι ξεφορτώνεται συχνά-πυκνά τη Φούλη από το σπίτι. Η Αριστέα και ο Ευθύμης βρίσκουν για τη Δέσποινα το τέλειο διαμέρισμα. Ελληνορώσων, φυσικά! Η Φούλη, ο Λουκάς κι η Ευγενία βρίσκουν το ιδανικό. Παπάγου, εννοείται! Στο τραπέζι που θα ετοιμάσει αυτό το Σάββατο η Αριστέα, όλοι θα αποκαλύψουν τις εκπλήξεις τους και οι φωνές από τον καβγά θα ακουστούν και στις δύο περιοχές. Τελικά, πού θα μείνει η Δέσποινα;

Παίζουν: Ελένη Ράντου (Φούλη), Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Δέσποινα), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Αριστέα), Βασίλης Αθανασόπουλος (Μάνος), Παναγιώτης Γαβρέλας (Ευθύμης), Μιχάλης Τιτόπουλος (Λουκάς), Αρετή Πασχάλη (Ευγενία), Ηρώ Πεκτέση (Τόνια), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Θάλεια), Κώστας Αποστολάκης (Παντελής).
Και οι μικρές Αλίκη Μπακέλα & Ελένη Θάνου

Σενάριο: Nίκος Μήτσας, Κωνσταντίνα Γιαχαλή
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Κοστούμια: Δομνίκη Βασιαγιώργη
Σκηνογραφία: Τζιοβάνι Τζανετής
Ηχοληψία: Γιώργος Πόταγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σπύρος Δημητρίου
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Τραγούδι τίτλων αρχής: Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ερμηνεύει η Ελένη Τσαλιγοπούλου
Εκτέλεση παραγωγής: Αργοναύτες ΑΕ
Creative producer: Σταύρος Στάγκος
Παραγωγός: Πάνος Παπαχατζής

Το άρθρο Ζακέτα να πάρεις Επ4 | Με το δεξί εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Recent Comments