Αρχική » Η ισλανδική metal στολή SORG κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ “Draugar”
Ξένες Κυκλοφορίες

Η ισλανδική metal στολή SORG κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ “Draugar”

Το ισλανδικό metal συγκρότημα SORG κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ “Draugar” σε όλα τα μεγάλα μέσα. Το Metal act είναι το πνευματικό τέκνο του καλλιτέχνη Víðir Mýrmann. Μέλη της οικογένειας SORG είναι η Mýrmann στην κιθάρα, φωνητικά, μπάσο, πλήκτρα. και Στίχοι. Ο Ari Harðarson στην κιθάρα. Και ο Freyr Hreinsson κάνει φωνητικά. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στην Ισλανδία το 2020. Το Draugar είναι το τέταρτο άλμπουμ των SORG.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ισλανδική κουλτούρα και κληρονομιά βασίζεται κυρίως σε 3 πράγματα. Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος πολιτιστικών παραδόσεων και οι λαοί κάνουν παραδοσιακά αναφορές σε τρία κύρια στοιχεία του ισλανδικού έθνους: Το τοπίο, την παλιά λογοτεχνία και τα παλιά έπος. Οι λαογραφίες είναι συνυφασμένες στην καρδιά αν το έθνος. Έχουμε πολλές ιστορίες φαντασμάτων που έχουν ζήσει από στόμα σε στόμα για πολύ καιρό σε αυτό το σκληρό και σκοτεινό νησί.

Η έμπνευση για το Draugar / Ghost είναι πραγματικές ιστορίες ισλανδικών φαντασμάτων. Η Mýrmann έκανε τους στίχους περίπου 8 από αυτές τις ιστορίες, οι Ιστορίες είναι: Galdramenn , Skupla, Haustgríma, Barðsgátt, Sjö draugar, Djöflalág, meiri mold και Draugaskip.

Το άλμπουμ είναι ένα μείγμα από διάφορα στυλ rock, Heavy metal και metal. Έχει μια υποκείμενη σκοτεινή και ζοφερή διάθεση, αλλά με πολλές δυνατές μελωδίες και καλές αρμονίες. Προσκεκλημένη καλλιτέχνης Eva Lind Jóhannesdóttir ως η κραυγή του Sigríður Skupla.

Tracklist: 1.Galdramenn 2.Skupla 3.Haustgríma 4.Gátt 5.Sjö draugar 6.Djöflalág 7.Mold 8.Draugaskip.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ του γιου της Mýrmanns Tristan Víðisson. Η ηχογράφηση και η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Víðir Mýrmann.

“Draugar”: https://open.spotify.com/album/1k91AXlCs5azv7G1Dsh77k

Recent Comments