Αρχική » Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολής 1-0: Πήραν… οξυγόνο οι νικαιώτες
Αθλητικά

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολής 1-0: Πήραν… οξυγόνο οι νικαιώτες

Ο Ιωνικός πήρε νίκη-οξυγόνο επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0) και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Βασιλης Μάντζης πέτυχε με κεφαλιά το χρυσό γκολ (7’)

Στοχευμένο το είχαν το ματς στον Ιωνικό με τον Αστέρα Τρίπολης και το πήραν (1-0). Έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες η ομάδα της Νίκαιας πήρε το πολύτιμο τρίποντο χάρη στο γκολ που σημείωσε από το 7’ ο Βασίλης Μάντζης και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι νικαιώτες αρίστευσαν στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού, κράτησαν τους Αρκάδες μακριά από την περιοχή τους, ενώ ευνοήθηκαν και από την αποβολή του Νιγηριανού Αλάγκμπε με δεύτερη κίτρινη στο 43’. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ οι γηπεδούχοι, ενώ ο Αστέρας πάλεψε με τις αλλαγές που έκανε ο Άκης Μάντζιος στο καταληκτικό σκέλος του αγώνα, δίχως όμως να αλλάξει το εις βάρος του αποτέλεσμα.

ΤΟ ΓΚΟΛ

7’: Ο Βαλεριάνος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά με αριστερό εσωτερικό φάλτσο, ο Παπαδόπουλος έκανε άστοχη έξοδο λίγο έξω από την μικρή περιοχή, όπου ο Μάντζης πρόλαβε και πήρε την κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ για τον Ιωνικό (1-0).

Η μικρογραφία

Ιωνικός-Αστέρας; Τρίπολης 1-0

Γήπεδο: Νεάπολης

Σκόρερ: 7’ Μάντζης

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Λοβέρα, Τσιγκρίνσκι, Χουτεσιώτης, Μουνάφο, Κωστέας

Κόκκινη: Αλάγκμπε (6’, 43’)

Οι συνθέσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σακιτς Βαλεριάνος Σόουζα Τιγκρίνσκι, Ρομαό Κάνιας, Φαντιγκά Σεμπά (93’ Μάνος) Λοβέρα (75’ Ελευθεριάδης), Μάντζης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένζα, Καστάνο, Καρμονα, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Μουνάφο (88’ Προύντζος), Τιλίκα (46’ Σανταφέ), Σίτο (88’ Μπερτόλιο), Ριέρα (65’ Ζουγλής), Μπαράλες (65’ Κωστέας).

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments