Αρχική » Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένη η κίνηση για την επιστροφή των εκδρομέων
Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένη η κίνηση για την επιστροφή των εκδρομέων

Πάνω από 40.000 οχήματα γύρισαν μέχρι το μεσημέρι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Aυξημένη είναι η κίνηση στις Εθνικές Οδούς Αθηνών – Λαμίας λόγω της επιστροφής των  εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στην Αττική.

Λίγο πριν τις 6.00 το απόγευμα τα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας είχαν αρχίσει να σχηματίζουν ουρές στα διόδια Αφιδνών ενώ κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες από τον Άγιο Στέφανο μέχρι και τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης.

Στην Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου ιδιαίτερα αυθξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων από τα Μέγαρα μέχρι τη Νέα Πέραμο.  Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής, η κίνηση είναι αυξημένη και στα διόδια της Ελευσίνας, αλλά χωρίς προβλήματα. προς το παρόν.  Από την Τροχαία εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί η επιστροφή των εκδρομέων.

kinisi27_2

Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους της Αττικής

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΑΣ, σήμερα (27/2) από τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 τo μεσημέρι 28.863 αυτοκίνητα επέστρεψαν στην Αττική μέσω της Αθηνών-Λαμίας και 12.801 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Τέλος, από τις 15:00 έως τις 21:00 ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Πηγή: protothema.gr

Recent Comments