Αρχική » Λαμία – Ατρόμητος 1-0: Της έφτανε το γκολ του Βέργου!
Αθλητικά

Λαμία – Ατρόμητος 1-0: Της έφτανε το γκολ του Βέργου!

Χάρη σε γκολ του Βέργου από το 54' η Λαμία πήρε υπερπολύτιμη νίκη επί του Ατρόμητου με σκορ 1-0 το βράδυ του Σαββάτου (22/4) στο «Αθανάσιος Διάκος».

Έστω και με το μίνιμουμ σκορ, η Λαμία πήρε αυτό που ήθελε από την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο και… ανάσανε βαθιά, ανεβαίνοντας εκ νέου πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην κατάταξη της Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε ολόκληρο το 90λεπτο και έφτασαν δικαιότατα στη νίκη, έστω και αν το τελικό 1-0 δεν αντικατοπτρίζει το εύρος της κυριαρχίας τους, ούτε το πλήθος των ευκαιριών που σπατάλησαν προκειμένου να φτάσουν σε πιο ασφαλές σκορ.

Στα αξιοσημείωτα του ματς το πέναλτι που έδωσε στο 46′ ο διαιτητής Παπαδόπουλος υπέρ των γηπεδούχων σε ανατροπή του Μαρτίνεθ από μαρκάρισμα του Χατζηισαΐα, με τον ρέφερι από τη Μακεδονία να παίρνει -σωστά- πίσω την αρχική του απόφαση αφότου συμβουλεύθηκε το VAR.

Πλέον η σωτηρία είναι αποκλειστικά στο χέρι των Φθιωτών, οι οποίοι την επόμενη αγωνιστική των πλέι άουτ αγωνίζονται στην Τρίπολη και θέλουν πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς απέναντι στον Αστέρα, ο οποίος πάντως μόνο αδιάφορος δεν είναι…

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Σκόρερ: 54′ Βέργος

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: 78’ Νούνιες – 36’ Κεσχρίντα, 43’ Ρομπάιγ

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν Παπαδόπουλος Τζανετόπουλος Αμπαντά – Σλίβκα (90’+2’ Καραμάνος) Τζανδάρης Νούνιες (87’ Βασιλαντωνόπουλος) Μαρτίνεθ (76’ Στάνκο) – Μεντίνα (87’ Μπεχαράνο) Βέργος (75’ Τσούκαλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα Χατζηισαΐας (69’ Τζοβάρας) Μαυρομμάτης Ντε Μποκ – Κουέν (68’ Οικονομίδης) Έρλινγκμαρκ Καμαρά (46’ Γκονζάλες) – Κλωναρίδης (78’ Τζαβίδας) Κωτσόπουλος (73’ Κιάρτανσον) Ρομπάιγ.

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments