Αρχική » Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Φωτιά» στα πλέι άουτ με Βέργο
Αθλητικά

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Φωτιά» στα πλέι άουτ με Βέργο

Η Λαμία επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και έβαλε «φωτιά» στα πλέι άουτ. Ο Βέργος και τα δύο γκολ, αποβλήθηκε ο Ντε Βινσέντι στο 53’.

Εντυπωσιακή η Λαμία καθοδηγούμενη από τον Νίκο Βέργο πήρε μια τεράστια νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και έβαλε «μπουρλότο» στα πλέι άουτ, αφού βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη ενώ έβαλε στο…παιχνίδι της σωτηρίας και τους Γιαννιώτες.

Η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο και με τον Νίκο Βέργο να σημειώνει και τα δυο γκολ (12’, 45’+1’) έβαλε τις βάσεις για να φτάσει στη νίκη, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που παρουσιάστηκε νωθρός, είχε πολλές απουσίες και «πλήρωσε» τα λάθη στην άμυνα.

Επιθετικά βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν ιδιαίτερα αν και από το 53’ η Λαμία έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντε Βινσέντι με 2η κίτρινη κάρτα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον έλεγχο, ο Θανάσης Στάικος «φόρτωσε» την επίθεσή του αλλά η ηρωική Λαμία κράτησε το υπέρ της σκορ και μπήκε δυναμικά στα πλέι άουτ, αλλά έχασε και τον Μανούσο ο οποίος αποβλήθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ»

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Σκόρερ: 12’, 45’+1’ Βέργος

Κόκκινες: Ντε Βινσέντι (53’), Μανούσος (90’+6′)

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά (70’ Σαραμαντάς) – Τζανδάρης, Νούνιες (70’ Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ (70’ Σλίβκα), Τσιλούλης (82’ Καραμάνος) – Ντε Βινσέντι, Βέργος (82’ Μανούσος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας – Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Τσάβος (82’ Λώλης) – Τζίνο, Λιάσος (46’ Μπιλμπάο), Ριένστρα (58’ Ροσέρο) – Τζίμας (66’ Λέο Μπατίστ), Μορέιρα (82’ Παμλίδης), Μπάλαν

Πηγή: fosonline.gr

Recent Comments